سلام توصیه میشه از سرلاک استفاده نکنید ولی در کل باید در جای خشک و خنک نگهداری بشه
سلام توصیه میشه از سرلاک استفاده نکنید ولی در کل باید در جای خشک و خنک نگهداری بشه
سلام خسته نباشید عروس هلندی من ۳ ماهس الان از دیروز عطسه میکنه ولی نه زیاد امروزمیکی از بینی هاش کیپ شده؟چیکارش باید بکنم ممنونمیشمراهنماییمکن د
سلام در مجاورت باد کولر یا باد بوده؟ سریعا به دامپزشک مراجعه کنید
سلام خسته نباشید من یه عروس هلندی دارمالان چند روزه انگار سرما خورده بینیش میگیره بد نفساشم انگار خس خس داره
سلام
من یه جفت مولد عروس گرفتم
جوانه انواع دانه ها
تخم مرغ ابپز
دانه های گرم
کدو
میوه جات
دونه مخلوط
پلت
قطره ب کمپلکس
قطره ادث
اینارو میدم بهشون
جفتگیریشونو یه بار دیدم
نر میره تو لونه ولی ماده اصلا نمیره
از کجا باید بفهمم کی تخم میذارن ؟!
سلام دوستان عزیز
من تو نگه داری یه جفت جوجه به مشکل خوردم .دو تا جوجه سرلاکی خریدم تجربه سرلاک دادن دارم و بهترین و حتی دست ساز رو هم ساختم بهشون میدم یکی که بزرگتره سالم و خیلی سر حاله و شلوغ دومیه که کوچیکتره تا حدود یک ماهگی مشکلی نداشت و همون سرلاک رو راحت حضم میکرد و همراه سرلاک سه قطره سرکه سیب و خیلی کم تی ان تی میدادم چون فروشنده یه مدت خورده بود به تلفات ورم روده . از یک ماهگی جوجه کوچیکه شدیده التماس سرلاک رو داره اما چینه دانش پره و یک سرنگ سرلاک رو تو دو روز اونم با هر یک ساعت یک سیسی اب و سرکه سیب حضم میکنه .من دو روز اول رو با این روش گذروندم اما هیچ جایی ننوشته بعد از دو روز وقتی خالی بشه چی بهش بدیم که دوباره گیر نکنه . الان بهشون الفاسریل میدم بزرگه اوکیه و هیچکدوم مشکل ورم روده ندارن . الان هم گیر کرده من دو روز دیگه که چینه دانش خالی شد چی بهش بدم که نه گشنه بمونه نه اینکه گیر کنه ؟
ممنون
سلام
من 7 سال پیش یه ملنگو شیطون داشتم و عضو اینجا بودم و کلی دوست داشتم
منتها بعد یک سال فنق رفت پیش یه دوست و من غیر فعال شدم تا دیروز که یه عضو جدید داریم
و اون هم یه عروس به اسم طلا هستش 3 ماهه اسمش طلا بود و ما هم تغییری ندادیم صاحب قبلیش میگه خیلی اهلی بوده خودش میومده بیرون از قفس و دوباره میرفته یا از دست غذا میگرفته
اما الان که دو روز اینجاست اصلا نوک نمیزنه اما ارتباط هم نمیگیره اصرار زیاد داره بیاد بیرون که اوردیمش اما چون براش نا اشنا بود یه دور پرواز کرد بعد خودش و محکم زد به شیشه وقتی دستم و بردم جلو اومد رو دستم و بگشت تو قفس
الان کلی جیغ میزنه که بیاد بیرون و اینکه دیروز کلا غذا نخورد اما امروز خوب بود و یه مقدار خورد
ولی خیلی مواقع چشماشو میبنده و چرت میزنه![]()
اگه میشه درمورد اینکه چطور بتونم بهش حرف زدن یاد بدم بکنید
وایت فیس هستش
باهاش هی تکرار میکنم
آیا باید کار دیگه ای هم بکنم؟
سلام من یه عروس هلندی خریدم گفت سه چهار ماهشه
روز اول اشتباه کردم خاسم پرهاشو بچینم خبلی ترسید انگار غش کرد فکر کردم دیگه مرد
الان به غیر از ارزن و کتان چیز دیگه نمیخوره.چیکار کنم
برای دستی شدن ممنوع میشم یکم توضیح بدین
در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 5 مهمان ها)