سلام و درود
برای راه اندازی یک آکواریوم پلنت چقدر باید هزینه کرد ؟ مثلا یک تانک با ابعاد 120*50*50 . این اندازه ها آیا مناسب است ؟
میخوام که یک آکواریوم شیک و در عین حال خیلی ساده باشه . مثل عکس های زیر :
![]()
سلام و درود
برای راه اندازی یک آکواریوم پلنت چقدر باید هزینه کرد ؟ مثلا یک تانک با ابعاد 120*50*50 . این اندازه ها آیا مناسب است ؟
میخوام که یک آکواریوم شیک و در عین حال خیلی ساده باشه . مثل عکس های زیر :
![]()
سلام
بخوای تانک گیاهی حرفه ای کار کنی و همه چی میزون باشه 2 میلیون خرج داره
شامل ساخت آکواریوم شیشه 10 میل - فیلتراسیون قوی - بستر شرکتی مناسب - نور مناسب - کودهای مختلف - گیاهان متعدد - سنگهای زیبا - کپسول و مانومتر و دفیوژر - آب تصفیه
سلام
برای بستر و کودها و محلول ها از چه نوع مارکهایی خریداری کنم ؟ منظورم بهترین مارکشون کدومه ؟
سلام
البته اینجا تاپیک مربوط به گیاها هستش . باید توی تاپیک خودش سئوال کنی که اساتید عزیزمون جواب بدن
بهترین ها فعلا کودهای مایع مارک ADA و سیچم هستن
بستر هم آمازونیا بهمراه پاورسند برای زیرش و باکتریهای مربوط به اون
سلام
یک بسته بستر 9 لیتری آمازونیا چه ابعادی رو ساپورت میکنه ؟
سلام
یک سؤال دیگه دارم : گیاهانی رو که در تانک میکاریم معمولا چند هفته یکبار نیاز به هرس کرد دارن ؟
سلام بستگی به عوامل نگهداری داره و نوع گیاه ووووووووو....و نوع طراحی تانک ووووووو.....نوع کود مایعی که به تانک میدی
سلام دوستان من یه سئوال دارم نمیدونم کجا بپرسمش اینجا فکر کنم بشه بپرسمش
توی نواب یک قطعات راویس گچکاری مانند هست که خزه ها رو بهش میبنددن ..بعضی مواقع با اونها خزه رو مثل چمن روی سطح یستر ایجاد میکنند ..خیلی شبیه راویس گچکاری هست ولی خونه هاش از اون ریزتر و انگار مقاومتش بیشتر و محکم تر به نظر میرسه کسی میدونه کجا میفروشن و اصلا چی هست
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.