سلام.چطوری میشه هوای سرلاک رو گرفت؟من وقتی سرنگ رو پر میکنم ومیخوام هواش رو بگیرم اون سر سرنگ که سوزن داره رو وصل میکنم وبعدش پیستونش رو فشار میدم،اما تا سوزنو برمیدارم سرنگ بافشار سرلاک رو میریزه بیرون.
ممنون میشم بگید چیکارکنم؟
سلام.چطوری میشه هوای سرلاک رو گرفت؟من وقتی سرنگ رو پر میکنم ومیخوام هواش رو بگیرم اون سر سرنگ که سوزن داره رو وصل میکنم وبعدش پیستونش رو فشار میدم،اما تا سوزنو برمیدارم سرنگ بافشار سرلاک رو میریزه بیرون.
ممنون میشم بگید چیکارکنم؟
من اینکار رو کردم،چیزی که انداخته بودم زیرش نابود شد،کلی پخش شد بیرون!
ببین نفیسه خانم من توضیح میدم بعد شما بگو کجای کارم اشتباهه.من 15سی سی آب میریزم،بعدش یه قاشق سرلاک میریزم هم میزنم اونقدری که وقتی که از سرنگ میاد بیرون گلوله گلوله نباشه،انقدر رقیق باشه کافیه دیگه؟پس چرا از سرنگ بالا نمیره؟
مرسی
مدفوع جوجه چرا اینطوری شده؟
سلام دوستان ببخشید من یه تعداد از صفحات قبل رو خوندم اما برای بزرگ کردن جوجه عرسو نه مرغ عشق،الان هم عذر میخوام که بدون مطالعه ازتون سوال میپرسم وتقاضا دارم که اگرهم تکراری بود جواب بدید چون کارم یه مقدار فوریه.
جوجه مرغ عشی که حدود 4سانته وپرهاش تقریبا دراومدن رو میشه با سرلاک عرروس خوب تغذیه کرد؟این جوجه چقدر احتمال داره زنده بمونه؟هرچندساعت یکبار به چنینی جوجه ی ضعیفی غذا بدم؟
درضمن اگر شما یه جوجه ی فلج پیدا میکردید بهش غذا میدادید یانه؟من الان 4تا جوجه مرغ عشق خیلی خیلی ریز وضعیف به دستم رسیده که یکیشون فلجه نمیدونم بهش غذا بدم یانه؟به فکر سرلاکم نیستم فقط میترسم وقتی بزرگ شد ودونخور که شد براش مشکل پیش بیاد ونتونه پیش مرغ عشق های دیگه دووم بیاره واونوقت بمیره.
ویه جوجه رو وقتی دیدم داشت میمرد وبشدت هم ضعیف بود که از مغازه دار خواهش کردم که جوجه ها رو بده من براش بزرگ کنم والان یه مقدار بهشون غذا دادم واون جوجه ی بیچاره انگار یه مقدار جوون گرفته.ودوتا ی دیگه تقریبا وضعشون بهتره
حالا اگر شما بودید چیکار میکردید؟
سلام روش غذا و نوع غذا فرقی نمیکنه طمانش ولی باید زود به زود تر باشه ولی بازم وقتی چینه دون خالی شد.درمورد جوجه فلج هم من اگر بودم تلاشمو میکردم زنده بمونه'بجای سرلاک مخصوص هم میتونی سیب و موز بدی هر یکی دو روز سرلاک بدی
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)