کسی نیست جواب مارو بده؟؟؟![]()
سلام فانتوم
خوش اومدید
بسته شدن چشم همستر کاملا مسئله عادیی ا ست ک با کمی اب و پنبه حل میشه و اما در مورد تتراسایکلین یه انتی بیوتیک که گاهی دامپزشک ها برای خشک کردن چرک اشتفاده میکنند که بیشتر برای ضخم شدن هست اولا باید با تجویز پزشک استفاده بشه دوما برای همسترتون مشکلی پیش نیومده که بخواید استفاده کنید .
موفق باشید .
سلام.من يه همستر ماده داشتم كه3ماهش بود بعد رفتم يه همستر نر كه2هفته مونده به3ماهش بود گرفتم.روز بود كه گذاشتمشون كنار هم دور هم چند دور زدند و بعد ماده ايستاد دمش رو بالا گرفت و ...هم ديگه رو ليس ميزدند بعد رفتم و چند ساعت بعد اومدم ديدم ماده يه طرفه و نرهم يه طرف ديگه و وقتي كنار همشون گذاشتم جيغ ميزدند و هم ديگر رو ميزدند...
ـ آيا جفتگيري كردند و همستر ماده بارداره؟
ـ چه مدت بعد از جفت گيري بچه ها بدنيا ميان؟
ـ آيا ميشه قبل از زايمان رنگ بچه ها رو تشخيص داد؟
ـ تعداد همستر هايي كه به دنيا ميان بستگي به چي داره؟
توضيحات بيشتر:جفتگيري در طول روز بوده-2همستر موكوتاه بوده-هر2همستر قبل از رفتن من اصلا همديگر رو نمي زدند و دنبال هم ميرفتند-
بسيــــــــــــــــــــــ ــــــــــــار ممنــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــونـــــم![]()
ویرایش توسط hsoonheb : 12th January 2013 در ساعت 03:16 PM
درگیری معمولا بعد از جفت گیری به وجود میاد . پس حتما از هم جداشون کنید. برای اطمینان 4 روز بعد دوباره کنار هم بذارید و در صورتی که با هم درگیر شدن جداشون کنید
رنگ ها به پدر و مادرشون می ره . ممکنه این وسط ژن نهفته ای هم وجود داشته باشه.
طول مدت بارداری معمولا 19 تا 20 روزه .
تعدادش بین 4 تا 8 بچه هست. اوایل بیشتر هستن تعداد بچه ها در نوبت های بعدی کمتر می شه
همستر ماده رو در جایی آرام و بی سر و صدا نگهداری کنید و بهش استرس وارد نکنید
ویرایش توسط hsoonheb : 12th January 2013 در ساعت 03:07 PM
دوست من بهنوش جان راست می گن
فقط من اینو اضافه کنم که حتی بعد به دنیا آمدن بچه ها تا چند روز شبیه کرم می مونن و رنگشون صورتیه و رنگ اصلی هم قابل تشخیص نیست
هیچوقت همستر نر رو بعد به دنیا اومدن بچه ها کنار همستر ماده نزارین چون احتمال داره برای انجام هرچه سریع تر جفتگیری مجدد همه بچه هارو بخوره
من احتمال میدم حتما جفتگیری کامل بوده که الان ماده به همستر نر اجازه جفتگیری نمیده و دعواشون میشه پس از الان به تغذیه همستر مادتون رسیدگی کنید
سلام
بسیار خوش امدید به پارسی پت
همستر های شما جفت گیری کردن و احتمال بارداری همستر ماده با این شرایط خیلی بالاست.
از هم دیگه جداشون کنین و همستر نر رو به یک قفس دیگه منتقل کنید.
طول دوره ی بارداری همستر 15 تا 16 روز است.
تعداد نوزادان همستر به تغذیه و قدرت تولید مثلی همستر ماده هم بستگی داره ولی با تغذیه ی سالم میتونید به سلامت زیاد مادر و نوزادان کمک کنین.
به طور متوسط 5 تا 9 همستر و حداکثر 10 تا 12 بچه به دنیا میان.
اگر باز هم سوالی بود درخدمتم.
بابت تاخیر در پاسخگویی هم شرمنده ام
موفق باشید
با سلام.
-آيا براي كاهش بچه خواري در همستر فقط دادن تخم مرغ آبپز به همستر ماده كافيست يا بايد شربت مولتي ويتامين هم باشه؟
-طريقه دادن شربت مولتي ويتامين به همستر به چه صورتي است؟
-همستر نر من خيلي ترسو هست،وقتي در دست ميگيرمش همش ميخواد از دستم فرار كنه يا وقتي بهش غذا ميدم از دستم نميگيره بر خلاف همستر مادم كه خيلي با من جوره اصلا نميترسه و وقتي غذا بهش ميدم از دستام فورا غذا رو ميغاپه(مي دزده) و وقتي ميخوام بگيرمش فرار نميكنه اما نره فرار ميكنه.چطوري همستر نر رو مثل مادم نترس كنم؟؟؟؟؟
جواب هاي قبلي خيلي كامل و گويا بودند ممنون از پاسخ دهنده ها،در ضمن از پاسخگو ها تشكر كردم(لايكتون كردم)....
بسيار مــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــمـــــ ــــــــــــــــــــنـــو نــم![]()
سلام
دلیل بچه خواری فقط کمبود ویتامین نیست بلکه خیلی دلایل دیگه هم باعث میشوند که همستر ماده بچه هاش رو با خوردن ان ها از بین ببره.
یکی از این دلایل تغذیه نادرست است یعنی غذایی که توش مواد مورد نیاز مادر نباشه،حتما در این دوره و دوره بعد از زایمان باید از ب کمپلکس استفاده کنید و باید یک غذایی کامل رو فراهم کنید تا از همستر ماده و نوزادان سالم باشند.
من برای اطمینان حاصل کردن مقدار قطره رو از دامپزشک براتون پرسیدم و نباید از مولتی ویتامین براش استفاده کنید،باید روزی یک قطره ب کمپلکس بهش بدین.
طریقه ی دادنش هم باید با قطره چکان بهش بدین اگر داخل ابش بریزین،نمیتونین مطمئن باشین که همش به بدنش رسیده باشه به همین دلیل بهتره که با قطره چکان بهش بدین.
اما دیگه به جز موارد ضروری نباید همستر ماده رو داخل دست بیارین و یا از قفسش خارج کنین.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)