سلام دوستان
من دوتا ال ای دی امروز خریدم با یک تایمر برق یکی ابی و یکی سفید
نور سفید رو روی رف و نور ابی رو روی تانک نصب کردم و هرکاه نور خود تانک قطع شد نور رف با نور ابی روشن می شه
اینم نور ابی پس از قطع شدن نور تانک[اینم نور و نمای رف که با نور ابی روشن می شود
حالا به نظرتون نور رف کافی هیت یا نه ؟
و روشن شد نور ابی با رف مناسب هست یا نه/
سلام
همزمان روشن شدن نورها خوبه ولی به نظر میاد شدت نور آبی یه مقدار زیاده
این نور که اصطلاحا به اون مون لایت میگن نباید در شب باعث باز شدن ریفها بشه
در مورد نور رف باید لومن ال ای دی ها رو داشته باشید تا دقیق بشه نظر داد ولی ظاهرا نور خوبه و بعد چند مدت از رشد گیاهها میشه فهمید که نور خوبه یا نه
Send by Tapatalk
سلام دوستان
اسکیمر من اب شفاف داره جمع می کنه این نشانه ی چی هست؟
نشانه این که خوب تنظیمش نکردی و باید سطح آب اسکیمر رو کمی بیاری پایین تر داداش. اصطلاحا داره داره تر کار میکنه و باید طوری تنظیمش کنی که خشک تر کار کنه. موفق باشید.
سلام دوستان
این کلارکی ما کل بدنش رو سفیدک بر داشته حالا ما رفتیم پول دادیم یه بلو تانک گرفتیم تا 2 یا 3 روز دیگه دستمون می رسه سایز کوچک نمی دونم این بلوتانک هم که زود سفیدک می زنه حالا باید چه کار کنم با این کلارکی
؟؟؟؟؟؟؟
اگه ریف نداری دمارو تا 29 30 ببر بالا یکی دو روز هم چراغ تانکتو روشن نکن وقتی بلو تانکتم اومد 1روز چراغو روشن نکن
عصاره سیر اگه داری تو غذاشون استفاده کن
البته همه این موارد در صورتی که واقعا سفیدک باشه درسته،اودونیوم یا ولوت نباشه
سفیدک نیست. بلوتانک را نیاندازید تو تانک قطعا میمیره. تا تکلیف کلارکی مشخص نشه هیچ ماهی اضافه نکنید.
سلام فربد جان اگه من کلارکی رو از تانک خارج کروم می تونم بلافاصله ماهی دیگری وارد کنم ؟؟
با تشکر
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.