سلام
امیر جان واقعا لذت بردم.من همیشه فکر میکردم این ماهی هارو فقط میشه تو سایتای خارجی دید ولی این ماهیهای شما و اقا بابک عزیز که تو امضاشون هست حرفی واسه گفتن نذاشتن
اقا شما دمای بخاریتون رو واسه سایز کردن تو چه دمایی میذارید؟
سلام
امیر جان واقعا لذت بردم.من همیشه فکر میکردم این ماهی هارو فقط میشه تو سایتای خارجی دید ولی این ماهیهای شما و اقا بابک عزیز که تو امضاشون هست حرفی واسه گفتن نذاشتن
اقا شما دمای بخاریتون رو واسه سایز کردن تو چه دمایی میذارید؟
ممنونم مهرداد عزیز البته ماهی های بنده در مقابل ماهی آقای اقای بابک چیزی حساب نمی یاند
دمای اکواریوم من روی 29 هست
سلام...ماشالا خیلی دیسکسای زیبایی دارید...کریپتوناتون هم خیلی زیبان...
ابعاد این تانکی که صفحه ی قبل عکساشو گذاشتید چقدره؟فیلترتون چیه؟
موفق باشید
سلام اقا مهدی
ممنونم از نظر لطفتون
سلام ممنونم به پای دیسکسهای شما که نمی رسه
سلام وجید جان
قابل شما رو نداره
بله درسته اون کت بعد از بزرک شدن باید سریع از تانک اخراج شه
حجم ابگیری تانک حدود 530 لیتر هست
ممنونم استاد که بازم به این البوم سر زدید نه همون قدیمی ها هستند
سلام
قابل شما رو نداره ممنوم که نظر دادید
ابعادش 150*70*55
اقا تانک خیلی خوشکلی دارید!کفم برید!
میگم من یه مشکلی دارم با کاشت کریپتون تو گلدان.گلدانایی که من استفاده میکنم 3 برابر حجم شماست ولی کریپتونا رشد نمیکنند...به نظرتون مشکل چیه؟شما قرصی کودی چیزی گذاشتید زیر خاک کریپتونا؟ممنون میشم راهنمایی کنید.
واى واقعا زيبا هستن
خيلى عالى![]()
تبریک میگم.اکواریوم فوق العاده ای دارید.ماهی هاتون هم ماشالله خیلی خوشرنگ و جذاب هستند.
سلام ممنونم اقا ارمان
نه من اصلا هیچ کودی برای اونها استفاده نکردم
گلدانهای من سفالی هست و شن اون هم همون شن و سنگ ریز اکواریوم که فکر کنم اسمش شن رودخانه ای باشه
فکر کنم باید یکم صبر کنبد خودشون شروع به رشد کردن می کنند و تمام فضای اکواریوم رو می گیرند
امیر آقا سلامبرادر کولاک کردی ، دستت درد نکنه واقعا همه چی تمامه ، از ماهیا گرفته تا کریپتونا و بخصوص کیفیت آب که منو با این حجم آب به کلی غافلگیر کردی ، واقعا تبریک میگم و امیدوارم همیشه به همین زیبایی بمونه و ما هم لذتشو ببریم ، فقط اگر ممکنه یک توضیحی در رابطه با فیلتراسیون تانک و حجم سیفونتون هم بدین ممنون میشمموفق باشی امیر جان![]()
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.