سلام.تشخیص جنسیت در بین طوطی برزیلی ها سخت تر هست نسبتا.البته استخوان نزدیک مقعد ماده نسبت به نر باز و شکل هفتی داره.از طرفی جمجمه ی ماده ها کوچکتر هست.
برای اطمینان بهتره پر سینه ی هردو پرنده رو به کلینیک ببریدتا جنسیتشون رو بگن بهتون.توی گله معمولا نر ها دنبال ماده ی مورد نظرشون هستن.اگر ممکنه عکسی ارائه بدید.
سلام جناب اسكندري
جسارتا واسه من سوال پيش اومد، دامپرشك چطور از پر سينه ي لاوبرد متوجه جنسيت پرنده ميشه؟
منظورتون اينه كه از روي طاهر تشخيص ميده يا با آزمايش pcr ؟؟!!!!
اگه از روي ظاهر متوجه ميشه چطوري؟ اگه با آزمايش pcr جنسيت رو تشخيص ميدن چرا بايد حتما پر سينه باشه؟ با پرهاي قسمت هاي ديگه هم ميشه آزمايش رو انجام داد !!!!!
ممنون
با سلام و تشکر ازاینکه لطف کردید وقت گذاشتید و جواب سوال منو دادید
خدا رو شکر غذا خوردن جوجو من کمی بهتر شده و کم کم داره ارزن میخوره ولی تخمه خوردن هنوز بلد نیست و فقط پوستشو خرد میکنه و هیچ توجهی به مغزش نداره ولی راستش مشکل اصلی من با گاز گرفتن اشه که در مقابل غذا خوردن اش چیزی نیست ( من به شخصه حاضرم تا اخر عمرم در خدمت اش باشم و بهش غذا بدم ولی ایشون انقد دست و گردن و صورت ما رو مورد عنایت خاصه خودشون قرار ندارن )
یک بار سعی کردم وقتی بی دلیل گاز میگیره مثلا به عنوان تنبیه بذارمش داخل قفس که همون بار اول در عرض چند دقیقه یاد گرفت چه جوری در قفس باز کنه بعدم انتقام سختی از ما بگیره
اگه راهنماییم کنید که این مشکل حل کنم واقعا ممنونتون میشم
این هم عکس طوطی عزیز من ببخشید که کیفیت اش خوب نیست
![]()
سلام صبحتون بخیر
گاز گرفتن اش دو حالته وقتی از کاری منع میشه مثلا چیزی که نباید بخوره ازش میگیریم یا خیلی بی دلیل یکدفعه روی شونه یا دستمون میپره و گردن یا دستمون گاز میگیره خیلی محکم هم میگیره طوری که بیشتر مواقع جاش خون میاد و زخم میشه
سلام.اینکه وقتی منع میشه از کاری گاز میگیره به نوعی نشانه ی اعتراضه و احتمالا به نقطه ضعف شما که گاز گرفتن هست پی برده.بهتره دراین جور مواقع به قفس برش گردونید و اجازه ندید از قفس خارج بشه تا متوجه بشه تنبیه شده.در قفس رو هم با سیم سفت ببندید.
در مورد حالت دوم به نوعی ابراز علاقه هست و گاهی اوقات هم حس کنجکاوی.بهتره در هر حالت به گاز گرفتن هاش ضعف نشون ندید و توجه نکنید تا کم کم از سرش بره.مواقعی که گاز میگیره بهتره بدون سرو صدا یا کشیدن دست نوکش رو بگیرید و از بدنتون جدا کنید تا متوجه کار اشتباهش بشه.
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)