خيلي ممنون اينم عكس كلي آيا عكس خوبي براي تشخيص هست؟اگر نه يكي ديگه بندازمسلام.من فکر میکنم با توجه به این عکس حدود یک سال داشته باشه.البته بهتر بود یک عکس کلی از بدنش هم باشه.با یک عکس فقط از خط چشمش خیلی سخته.ولی خودتونم در جریان باشید تا خط سفیده قبل دو و هرچه به سمت زرد میره دیگه دو سال رو رد کرده و بالای سه دیگه کاملا زرد میشه.
ضمنا سیب به مینا ندید.سیب آهن بالایی داره و ضرر داره واسه مینا.
در مورد سيب هم چشم حتما
يكم در مورد خوراكي هاي مفيد براش بگين لطفا
درضمن خيلي هم فضله ميكنه حتي وقتي ميزارمش بغلم تا نازش كنم فضولاتشو شليك ميكنه به طرفم
چرا پيشش حرف ميزنم تا ياد بگيره توجهي نميكنه؟ممكنه اصلا حرف ياد نگيره؟
فکر میکنم حدوده ۱ سالشه شایدم بین ۱۰ ماهش تا ۱ سالش باشه ولی معلومه کوچیکه
مینا کلا پرنده شیطونیه وقتی توی قفسه براش یه کلمه رو تکرار کنید صداتونو ضبط کنید و وقتی خونه نیستید همون کلمه رو براش بزارید پخش شه مینا معمولا از ۸ ماه به بعد شروع میکنه به حرف زدن گاهی هم زودتر بستگی به شما داره که چقدر تمرین کنید شما اگه خوب باهاش تمرین کنید مطمینن به حرف می یاد
و اما کثیف کردنش یکی از خصوصیاته بد مینا همینه البته هر چی بزرگتر شه کمتر کثیف می کنه
حبوبات . سبزیجات . میوه . گردو و پسته (البته کم) .
فعلا باید یه جوری غذاهای نرم بهش بدی مثلا با سرنگ . تا فردا حتما ببرش پیش دامپزشک .
سلام
به نظرتون پای مینای من مشکلی داره؟؟ ممنون
![]()
من یک ماهه یک مینا گرفتم پاهاشم سالمه قفسش رو هر روز تمیز می کنم ،با این شیوه گرسنگی عادت کرد از دست غذا بگیره ولی هنوز نه روی دست می آد و نه حرف می زنه با اینکه خودم از کلمه سلام حالم بد میشه بازم هرروز تکرار می کنم ، البته بیشتر مواقع که سلام می کنم شروع می کنه به چه چه زدن ! تورو خدا یکی بگه دیگه چه ترفندی بزنم ؟
![]()
سلام.میناهایی که وحشی هستن و خریداری میشن سخت رام میشن و سخت تر به حرف میان.یک ماه زمان کمی هست برای رام کردن و به حرف آوردن این مینا.من فکر میکنم سنی حدود ده الی دوازده ماه سن داشته باشه.شاید با تمرین زیاد کلماتی رو یاد بگیره و به حرف بیاد ولی چون از جوجگی بزرگ نشده توسط خودتون بعید میدونم رام هم بشه و روی دست بیاد.باز منتظر نظر سایر دوستان باشیدمن یک ماهه یک مینا گرفتم پاهاشم سالمه قفسش رو هر روز تمیز می کنم ،با این شیوه گرسنگی عادت کرد از دست غذا بگیره ولی هنوز نه روی دست می آد و نه حرف می زنه با اینکه خودم از کلمه سلام حالم بد میشه بازم هرروز تکرار می کنم ، البته بیشتر مواقع که سلام می کنم شروع می کنه به چه چه زدن ! تورو خدا یکی بگه دیگه چه ترفندی بزنم ؟
سلام، پاهاي ميناتون فلس دار شده كه به خاطر نتابيدن آفتاب به بدنشه. ميناي من هم قبلا اين طوري شده بود هر روز روزي دوبار پاهاش رو تميز مي كردم و وازلين چرب مي كردم به مرور زمان فلس ها خودش مي ريخت اما بعد از چند ماه دوباره به همون حالت برگشت فقط به خاطر نتابيدن آفتاب به بدن پرنده است.
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.