اینو دیگه نمیدونم ولی مهم لامپشه چون به غیر از یه محفظه ی واتر پروف و لامپ چیز دیگه ای نداره
اینو دیگه نمیدونم ولی مهم لامپشه چون به غیر از یه محفظه ی واتر پروف و لامپ چیز دیگه ای نداره
سلام دوباره
با توجه به تحقیقی که انجام دادم دستگاه یو وی را براساس وات میفروشن میشه بگین برای یه تانک 320 لیتری چند وات باید بگیرم و دیگه اینکه اگه این برند اتمن را بگیرم میشه لامپ جی بی ال و یا برندهای دیگه را داخلش گذاشت؟
ممنون
من هم با نظر اقا مصطفی موافقم یو وی واسه سایزای بزرگ مثلا بالای 600-700 لیتر به بعد مناسبه برای تانک تو ابعاد شوما اوزن بهتره
این یو وی آتمن هم در اصل روش نوشته برای پوند(برکه) هستش یعنی کوچیکترینش که همون 5 وات برای تانک شما زیاده
من نظرم بر عکسه چون قدرت اوزن بالاست میشه در هفته دوتا 15 دقیقه مثلا واسه این حجم تانک گذاشت
اما چون یو وی یه مقدار از اوزون ضعیفتره میشه با کمی اغراق به صورت دائم تو تانک های سایزه بزرگ باشه
اما اوزون اگه دائم کار کنه باعث ایجاد مسمومیت وتخریب میشه و مدام باید کنترل بشه
خوبی دائم کارکردن یو وی این هست که اگه مریضی یا سیست انگل تو اب باشه اونو دایم در حال کنترل داره و
نمی ذاره دوره ش رو طی کنه تا دوباره تخم بریزه
البته این فرضیه منه و من قصد جسارت یا اینکه بگم حرف من صد درصد درسته رو ندارم
من شمارو جای استاد خودم می دونم![]()
سلام دوستان
یکی از بستگان ما یه تانک آب شور داره میخوام بخرمش ابعادش 50*50*60 و برندش. Heto از اینایی که پشتش سامپ داره، ىه اسکیمر دایمگس به غیراز اسکیمر خودش همراشه، درضمن یه باکس تستر سرا دست نخورده هم همراشه
با این اوصاف چقدر ارزش داره؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)