یه برنامه غذایی عالی برای جفت عروسی که روی تخم هستن میخواستم ممنون میشم راهنمای کنین
یه برنامه غذایی عالی برای جفت عروسی که روی تخم هستن میخواستم ممنون میشم راهنمای کنین
شما باید براشون غذاهای دارای پروتئین بزارین
همون جیره ارزن و تخمه و کافیشه رو حفظ کنین و عوض نکنین
می تونین هویج و خیار رو رنده کنین و بهشون بدین
سیب هم بدین
سلام مجدد کسی هس جواب بدع؟؟؟؟
جوجه دو ماهه دارم همش میلرزه
غذا هم خیلی میخوره بهش ارزن میدم علت لرزشش چیه؟؟؟
سلام طوطی عروس من چینه دانش هوا جمع کرده راه درمانش چیه؟
سلامسلام طوطی عروس من چینه دانش هواجمع کرده راه درمانش چیه؟
سلام دوست عزیز لطفا اگه میتونید منو راهنمایی کنید
۱:من تقریبا یک هفته است که یک عروس هلندی خریدم که به گفتن تقریبا سه ماهشه(حالا اینکه واقعا چند ماهشه رو خدا میدونه) اینو از وقتی اوردم فضله اش به مخرجش میچسبه و اینکه فقط و فقط ارزن میخوره من هرغذایی دیگه اییو و با هر روشی که جلوش میزارم نمیخوره(لطفا یک روش بگید قطعی بگید که غذاییشو تغییر بدم)
۲:همش کسله و دلش میخواد بخوابه و اینکه فکر میکنم تو یکی از بینی ها یه چیزی گیر کرده چون همش هم با پاش اون قسمتو میخارونه و عطسه میکنه البته الان دیگه عطسه نمیکنه اصلا ولی اون چیز هنوز تو یکی از سوراخای بینیش هست
ممنون میشم جوابمو بدین![]()
[QUOTE=neginnnnnnn.a;299475]سلام دوست عزیز لطفا اگه میتونید منو راهنمایی کنید
۱:من تقریبا یک هفته است که یک عروس هلندی خریدم که به گفتن تقریبا سه ماهشه(حالا اینکه واقعا چند ماهشه رو خدا میدونه) اینو از وقتی اوردم فضله اش به مخرجش میچسبه و اینکه فقط و فقط ارزن میخوره من هرغذایی دیگه اییو و با هر روشی که جلوش میزارم نمیخوره(لطفا یک روش بگید قطعی بگید که غذاییشو تغییر بدم)
۲:همش کسله و دلش میخواد بخوابه و اینکه فکر میکنم تو یکی از بینی ها یه چیزی گیر کرده چون همش هم با پاش اون قسمتو میخارونه و عطسه میکنه البته الان دیگه عطسه نمیکنه اصلا ولی اون چیز هنوز تو یکی از سوراخای بینیش هست
ممنون میشم جوابمو بدین
سلام عروس هلندی من بیحال دامپزشک هم بردم دارو داد وگفت اسهال همون شب پرواز کرد وپاش ضربه دید انگار، چند روزه بیحال وحرکت خوب نمیکنه مدام میخوابه وپف میکنه خیلی نگرانشم ،علت بیحالیش وخوابیدنش کسی میدونه چیه😭😭😭
سلام حتما خوب از مراقبت کن تغذیه خیلی خیلی مهمه حالش بهتر میشه کم کم
سلام خسته نباشین..
من یه عروس هلندی دارم حدودا سه ماهشه.
خیلی ارومه همه چیزش نرمال بود.
تا این ک دیروز روی شونم نشسته بود و یهو پرواز کرد و تور پنجره رو پاره کرد و فرار کرد.
بعد از این ک پیداش کردم هم حالش خوب بود.
تا امروز صبح. از ساعت حدودا ۱۱ ، اسهال شده و خیلی بی حاله، مدفوعش کلا آبه. اب هم زیاد میخوره_ غذا کم میخوره ولی همونی ام ک میخوره درسته پس میده(بالا میاره،همراه با آب)
ممکنه از فرار کردن دیروزش باشه؟ یا مریضی و سرما خوردگی؟یا حتی گرما زدگی؟🥺
ممنون میشم کمکم کنید
در ضمن خیلی ام میخوابه از اون موقع🥺
🙏
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)