احتمالا تخم تو شکمش گیر کرده
![]()
احتمالا تخم تو شکمش گیر کرده
![]()
[QUOTE=Lily joon;297952]احتمالا تخم تو شکمش گیر کرده
[/QUO]
اخه فعالیت و تحرکش زیاده ولی مدفوعش چسبناک شده.چکار کنم؟
سلام دوستان. من یه عروس تک دارم. چون آفتاب بهش نمیخوره انتهای پرهاش مواج شده. حالا یه سریا بهم میگن قطره آد3ای بده برای جذب کلسیم و ویتامین دی. بعضیا میگن نده همون مولتی ویتامین بده. چیکار کنم؟
سلام خدمت اعضاي محترم
عروس من دو روز پيش دست يكي از دوستان بوده و ايشون سهوا جهت نظافت تو ظرف اب داغ گذاشته و پاهاش سوخته اولش خونريزي داشت و از سر ناخوناش خون ميومد بشدت ورم داره پاهاش و تمام مدت خوابه و چيزي نميخوره
خونريزيش قطع شده فعلا ولي به شدت بي حالهه
دامپزشك ديده فقط يه پماد ترياميسولون داد و يه مسكن خوراكي
الانم رنگ پاهاش از قرمز به كبود سياه تغيير كرده
كسي ميتونه كمكي كنه![]()
سلام
خیلی براش ناراحت شدم
براش غذای نرم بزار ببین میخوره
تخم مرغ آب پز رنده شده + هویج رنده شده میکس بشه بیشتر از ۱ ساعت جلوش نباشه چون فاسد میشه
تو ظرف آب مولتی ویتامین تابرنیل بخر و بچکان هر ۲۴ ساعت آب باید عوض بشه چون فاسد میشه
نظافت قفس به خصوص سینی قفس فراموش نشه
موفق باشی
سلام وقتتون به خیر
من یه جفت عروس هلندی داشتم که بعد از یک ماه جفت گیری به لونه سرک میکشیدن ولی تخم نمیزاشتن از یه نفر پرسیدم گفتن لونه مناسب نیست و باید هم جا و هم خود لونه عوض بشه.انجام دادم.بالاخره بعد از ۲ماه و خوده ای جفتگیری تخم گذاشتن.حدودا بعد از ۱۰ روز متوجه شدم که نر کف قفس افتاده و بی حال و مدفوعش هم ابکی و زرد رنگ بود و بوی بدی داشت.سوال کردم گفتن چند وقته غذا نخورده و سینه کاردی شده و داره میمیره.به نظرتون علت نخوردن غذا چی میتونه باشه؟علتش ممکنه جفت گیری زیاد باشه؟ نر همون روز مرد.الان ماده از روی تخم خیلی کم بلند میشه که بیاد غذا بخوره .ظرف غذا رو گذاشتم توی لونه ولی خیلی کم غذا میخوره.تو این شرایط نباید براش جفت بگیرم؟برای ماده مشکلی پیش نمیاد ؟ میتونه تنهایی جوجه هاشو بزرگ کنه و مدفوع ماده هم ابکی و بوداره .مریضه ماده؟یه سوال دیگه از اولین تخم گذاری ۲ هفته میگذره و پرنده هام دستی نیستن میشه برای دیدن نطفه تخم هارو بردارم اشکالی نداره؟
اگه ممکنه راهنمایی کنید.ممنون
سلام
دوست عزیزی که به همه راهنمایی می کنی لطفا سوالای منم جواب بده![]()
سلام من سه تا عروس هلندی دارم دوتاشون ماده هستند یکی نر از دوتای ماده یکی که سفید هست بلوغ شده ولی نره مدام میره سمت اون یکی ماده ای که هنوز بلوغ نشده جدا هم می کنم عروس هارو کلی جیغ و داد میکنند که ما رو جدا نکن
راه حل چیه باید چیکار کرد؟ من نر رو با ماده ای که بلوغ شده میخوام جفت بندازم اما تمام هواس پرنده نر پیش اون یکی دیگست که هنوز بلوغ نشده.
یک چیز دیگه دیشب عروس هلندی ماده که هنوز بلوغ نشده رفت نشست روی بخاری من تا اومدم برش دارم پاش سوخت زیر آب گرفتم و پماد سوختگی هم کمی زدم نمی دونم مشکلی براش پیش میاد یا نه ولی تا دیشب که حالش خوب بود فقط گهگاهی اون پایی که زیاد سوخته رو برمیداشت بالا و با نوکش میخاروندش؟؟
در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 5 مهمان ها)