سلام
حدودا دو هفته،تو این دو هفته دو بار اینجوری شد،دفعه اول زیاد حالش بد نشد و بعد از چند روز خوب شد البته با سرنگ ساکشنش کردم غذا های چینه دونش را کشیدم بیرون و خوب شد،بعد دو روز تقویتش کردم با مولتی ویتامین و TNT و سرکه سیب، سرلاکش را هم عوض کردم خیلی سریع خوب شد باز سرحال شد و اشتهاش خیلی زیاد شد غذاش هضم شد و ... اما بعد از دو،سه روز باز غذاش را هضم نمیکنه و خیلی دیر هضم میشه باز سرکه سیب بهش دادم وعده های غذاش را از نظر حجم سرلاک کم کردم زمانش را هم همینطور یعنی کم بهش دادم ولی زود به زود یکم بهتر هضم میکرد ولی حتی اگه یکم اضافه بهش بدم باز هضم نمیکنه،الانم خیلی ضعیف شده و کلی وزنش کم شده و روز به روز بدتر میشه،تو گفتگو ها خوندم که تا هضم نکرده بهش غذا ندید منم همین کار را کردم اما اصلا هضم نمیکنه و چینه دونش میخواد بترکه!!؟علت اینکه غذاش هضم نمیشه چیه؟بیماری هستش؟چون من همه کارایی که باید میکردم را انجام دادم ولی فایده نداره
Sent from my iPhone using پارسی پت mobile app
عروس ماده چهارهفته پیش برای تایید سلامت پیش دامپزشک متخصص بردم که مقدار کمی عفونت گوارشی مشاهده نمود که کوتریموکسازول به مدت 14 روز تجویز کردن.هنوز من بهش کوتریمو نداده بودم که ارزن هضم نشده در فضله دیدم و کوتریوکسازول رو بهش دادم و کمتر ارزن دیدم اما کامل برطرف نشد از طرفی جفتگیری کرده بود و منم نکتون بهش دادم و اشتها زیاد داره و هنوز ارزن در مدفوع هست و یه روز هم اسهال داشت که برطرف شد.مقداری سرش رو کج میگیره مثل حالتی که انگار داره لوس میشه یا با یک چشم نگاه سقف میکنه...روی تاپ میخوابه ولی برای استراحت کف قفس میشینه...امکان بردن به دامپزشک ندارم و نیست تو شهرم...ممنون میشم راهنمایی کنین چطوری ارزن در فضله رو نابود کنم.و اینکه نکنه pdd باشه ...دکتره فقط آزمایش مدفوعش کرده بود.
دوستان واقعا عجله دارم بهم کمک کنید![]()
سلام هزار بار تا حالا من اینجا کامنت گذاشتم عروس هلندیه من کسله بی حاله لرزش بال داره چیکار کنم جای نیستم ک ببرم دامپزشکی لطفا اگ میشه پی ام بدین دوستانی ک بلدن shahoo_ebrahimi@
سلام
یک جفت عروس لوتینو گرفتم که تو مغازه هم داشتن جفتگیری میکردن. الان سه هفتس اوردم خونه و هر روز دو سه بار جفتگیری میکنن. ماده هه زیر شکمش ورم کرده انگار که تخم توشه ولی خبری از تخم نیست ولی داخل لونه زیاد میمونن. مدفوعش هم به رنگ سبز روشن شده و خیلی حجمش زیاد شده.
میشه راهنمایی کنید
ممنون
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)