سلام
بهترین جوجه هارو تو همون تهرانو اینا باید پیدا کنید
در ضمن درسته شاید نر بهتر باشه ولی تا ۶ ماهگی جنسیتش مشخص نیس
اگر داخل اینترنت سرچ کنید راه حل تشخیص یک عروس سالم رو داره
پرورش دهنده ای هم نمی شناسم
سلام
بهترین جوجه هارو تو همون تهرانو اینا باید پیدا کنید
در ضمن درسته شاید نر بهتر باشه ولی تا ۶ ماهگی جنسیتش مشخص نیس
اگر داخل اینترنت سرچ کنید راه حل تشخیص یک عروس سالم رو داره
پرورش دهنده ای هم نمی شناسم
سلام برای عروس هلندی قفس چی مناسبه ؟ قصد داشتم 1033 بگیرم ولی مثل اینکه دوستان گفتند مناسب نیست؟ چی پیشنهاد میکنید؟
ممنونم شخص خاصی نمیشناسید برم پرنده هاشو نگاه کنم؟سلام
شما به کسی اعتماد نکن و سعی کن خودت پرنده سالم را تشخیص بدی
از سایت دیوار و شیپور دیدن کن و با کسی که چندتا جوجه داره ملاقات کن و یکی را که از بقیه سرحال تر و بهتره انتخاب کن و بخر ولی اگر دنبال نر صد در صد میگردی باید از قبل فرق نر و ماده را داخل همین انجمن یاد بگیرید
موفق باشید
چون شخصا فقط یه پرنده فروشی میشناسم
با سلام در صورت نیاز به انواع کمپرسور اویل فری به وب سایت مراجعه نمایید.
خواهش می کنم
بستگی به این داره که بخواید حرف بزنه یا نه
اگر بخواید حرف بزنه باید از همون سی یا بیست و پنج روزه بگیرید
اما اگر فقط به قصد رام شدن و اهلی شدن می خواید دیدم عروس هلندی یک ساله هم گرفتن ولی هم رام شده هم از دست غذا می خوره
از نظر من هم همون حدود یک ماه خوبه![]()
دوستان من برای تعذیه ی عروس هلندیم غیر از دونه ها (ارزن کتان و تخمه افتاب گردان) باید پلت و غذای امادع هم بخرم؟
راسته میگن 60 درصد از غذاش همین پلت باید باشه؟ و 40 درصد دونه ها و میوه ها وسبزیجات؟
فکر میکنم پلت ها و غیره جنبه ی ویتامینه هم دارند و پرنده بعد از خوردن اونها نیاز بیشتری به اب داره و باید اب بیشتری در اختیارش قرار بدید چون غذایی هستش که خیلی خشکه
ایرادی هم نداره ولی دونه و سبزیجات بیشتر باشه بهتره چون ویتامین طبیعی و خالصه
راستی به سلامتی جوجتونم گرفتید اگر گرفتید ازش عکس بزارید؟؟![]()
سلام و عرض خسته نباشید من یک جوجه عروس هلندی ۱۷روزه دارم که بی حاله و تو لکه اگه راهنماییم کنید ممنون میشم
باسلام چند روز پیش سوالی با نام کاربری sina alinejadd که عروس هام به لونه نمیرن وفقط نر دو سه روز میرفت یه ماه لونشون رو برداشتم به گفته انجن تقویتشون کردم بعد از یه ماه لونشونو نصب کردم دیدم دوبار جفت گیری کردن وباز عروس نر به لونه میفرفت و به ماده اجازه نمیداد باز بعد از دو روز همان اش همان کاسه دیگه نمیرن لطفا بگید چکار کنم![]()
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.