مطمئنید ؟ چون جایی می گفت هوش نژاد هاباهم برابر نیست!!
![]()
مطمئنید ؟ چون جایی می گفت هوش نژاد هاباهم برابر نیست!!
![]()
ببخشید می شه یه تاپیک برای تریک طوطی سانان بزنید یا یک مقاله تو همین تاپیک قرار بدید ؟
وببخشید راجع به راه حل های دستشویی نکردنشون هم توضیح بدید
پیشاپیش خیلی ممنون![]()
سلام دوستان
من یه عروس هلندی دو ماهه دارم
تازه خریدمش (یک هفته)
الان دو روزه رنگ مدفوعش سبز شده
به نظرتون چه مشکلی داره
1 like cho một tin. Xin thật tâm cảm ơn. cầm cố phát huy nhé.
سلام
دوستان میخوام یه جوجه عروس هلندی بخرم که از بچگیش خودم ازش مراقبت کنم و بهم عادت کنه
دوستان گفتن 35 روزه و نر بخر و از پرورش دهنده
میشه یه پرورش دهنده خوب بهم معرفی کنید که یه پرنده ی سالم و سرحال بخرم که رام بشه .
تهران یا شهریار اوکی هستم و میتونم برم بخرم
اگه لطف کنید بهم معرفی کنید که گول نخورم و پرنده خوب بهم بدن ممنون میشم چون خیلی حرفه ای نیستم
اینجا یا پی وی یا تلگرام یا واتساپ هستم
سلام
خسته نباشید.یک جفت عروس هلندی گرفتم که 4 تا تخم داشت و متأسفانه تخم ها بدون نطفه بودن.بعد چند روز تخم هارو برداشتم که دوباره تخم بزارن.
از وقتی که اوردم وقتی میرم سمت قفس عروس نر سرشو بالا پایین میکنه و بال هاشو شبیه قلب درست میکنه که این رفتارارو جلوی ماده اصلا انجام نمیده ولی ماده هی سرشو میاره پایین تا نره بخارونه وای نره میزنتش. آیا با این شرایط میشه از اینا تخم و جوجا گرفت یا نه؟
ممنون
سلام
خسته نباشید.یک جفت عروس هلندی گرفتم که 4 تا تخم داشت و متأسفانه تخم ها بدون نطفه بودن.بعد چند روز تخم هارو برداشتم که دوباره تخم بزارن.
از وقتی که اوردم وقتی میرم سمت قفس عروس نر سرشو بالا پایین میکنه و بال هاشو شبیه قلب درست میکنه که این رفتارارو جلوی ماده اصلا انجام نمیده ولی ماده هی سرشو میاره پایین تا نره بخارونه وای نره میزنتش. آیا با این شرایط میشه از اینا تخم و جوجا گرفت یا نه؟
ممنون
سلام
شما نباید تا یک ماه بعد از برداشتن تخم های قبلی اجازه بدید دوباره جفت گیری کنند چون هم ماده ضعیف میشه و هم نر
زیاد هم نزدیک قفس نباید برید برای همین نر خلق و خوی تند پیدا کرده و باید یک ماه هر دو را تقویت کنید و اگر بشه تو دوتا قفس بزارید کنار هم خیلی بهتر جواب میده و پس از یک ماه یا حتی بیشتر دوباره نر را به قفس ماده انتقال بدید و قفس را جای ثابت و با ارتفاع مناسب قرار بدید
غذایی مناسب جهت تقویت جفت در همین انجمن هست و میتونید جهت نتیجه بهتر از دارو تقویت نطفه هم استفاده کنید مثل قطره AD3E خارجی که اگر ایرانی پیدا کردید نخرید چون زیاد فایده ندارد
موفق باشید
سلام
شما به کسی اعتماد نکن و سعی کن خودت پرنده سالم را تشخیص بدی
از سایت دیوار و شیپور دیدن کن و با کسی که چندتا جوجه داره ملاقات کن و یکی را که از بقیه سرحال تر و بهتره انتخاب کن و بخر ولی اگر دنبال نر صد در صد میگردی باید از قبل فرق نر و ماده را داخل همین انجمن یاد بگیرید
موفق باشید
در حال حاضر 6 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 6 مهمان ها)