متشکرم
فقط یه سوال
میشه به عنوان جایزه برای عروس هلندیم از کنجد یا گردو استفاده کرد؟
ضرری ندارن؟
متشکرم
فقط یه سوال
میشه به عنوان جایزه برای عروس هلندیم از کنجد یا گردو استفاده کرد؟
ضرری ندارن؟
سلام
شرایط صحیح جفت زدن عروس هلندی در انجمن هست سرچ و مطالعه کنید تا یاد بگیرید از چه طریق جفت بزنید
چون به تازگی هم را نمیبینند طبیعی هست.
سلام دوستان.من ی عروس لوتینو گرفتم به اسم جوجه ۲ ماهه.میخام ببینم واقعا جوجه هست؟اخه گاز میگیره ک خون میاد.جنسیتش چیه نره یا ماده؟کف قفس بعضی وقتا تند تند راه میره چپ و راس میره.یا میپره ب این بر و اونبر قفس.ی مقداری کنار چینه دانش و پشت سرش و روی بال راستش پر نداره.طبیعی هست؟ایا این جوجه هست؟میشه رامش کرد؟![]()
سلام
من دوتا عروس هلندی دارم که هر دو نر هستن یکیشون بالغه اون یکی هنوز بالغ نشده
عروس هلندی بزرگتر چندین بار جفت گیری کرده میخواستم ببینم مشکلی ایجاد نمیکنه؟؟
با هم اصلا دعوا نمیکنن خیلی خوبن باهم
فقط الان مشکل اینه که اقدام به جفتگیری میکنه
خودمم قصد تکثیر و جوجه داشتن ندارم
سلام دوستان
یه سوال داشتم
میخواستم ببینم ممکنه عروس هلندیم از من ویروس سرماخوردگی بگیره؟
همش پیشمه نگرانم یه وقت سرما بخوره برای پیشگیری چیکار کنم؟
سلامسلام
من دوتا عروس هلندی دارم که هر دو نر هستن یکیشون بالغه اون یکی هنوز بالغ نشده
عروس هلندی بزرگتر چندین بار جفت گیری کرده میخواستم ببینم مشکلی ایجاد نمیکنه؟؟
با هم اصلا دعوا نمیکنن خیلی خوبن باهم
فقط الان مشکل اینه که اقدام به جفتگیری میکنه
خودمم قصد تکثیر و جوجه داشتن ندارم
بهتره که از هم جدا نگهداری کنید تا جفت گیری نکنند این کار باعث ضعیف شدن هر دو پرنده خواهد شد
پرسیدن سوال در پیام خصوصی ممنوع است.
سلام
بعضی از ویروس های بیماریزا بین پرندگان و انسانها یکی هستش و معمولا از پرنده به انسان انتقال پیدا میکنه و ویروس آنفولانزا از انسان به پرنده منتقل نخواهد شد .
پرسیدن سوال در پیام خصوصی ممنوع است.
کسی نیست جواب ما رو بدهسلام دوستان.من ی عروس لوتینو گرفتم به اسم جوجه ۲ ماهه.میخام ببینم واقعا جوجه هست؟اخه گاز میگیره ک خون میاد.جنسیتش چیه نره یا ماده؟کف قفس بعضی وقتا تند تند راه میره چپ و راس میره.یا میپره ب این بر و اونبر قفس.ی مقداری کنار چینه دانش و پشت سرش و روی بال راستش پر نداره.طبیعی هست؟ایا این جوجه هست؟میشه رامش کرد؟
سلامسلام دوستان.من ی عروس لوتینو گرفتم به اسم جوجه ۲ ماهه.میخام ببینم واقعا جوجه هست؟اخه گاز میگیره ک خون میاد.جنسیتش چیه نره یا ماده؟کف قفس بعضی وقتا تند تند راه میره چپ و راس میره.یا میپره ب این بر و اونبر قفس.ی مقداری کنار چینه دانش و پشت سرش و روی بال راستش پر نداره.طبیعی هست؟ایا این جوجه هست؟میشه رامش کرد؟
اول اینکه قبل خرید نحوه تشخیص جوجه بودن طوطی را پرس و جو کنید یاد بگیرید که حتما طوطی که مد نظر دارید خرید کنید
بله جوجه هست و پر ها بزودی کامل میشه طبیعیه
سعی کنید دما محیط را گرم و ثابت نگه دارید و تغذیه مناسب به پرنده بدید
موفق باشید
ممنونم از راهنماییتون.جوجه حدودا چند ماهه هست؟جنسیتش معلوم نیست؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.