باید الان مولتی ویتامین رو قطع کنی بیشتر جوانه گندم بهشون بده و غذا های گرممثل شاهدانه رو حذف کن
باید الان مولتی ویتامین رو قطع کنی بیشتر جوانه گندم بهشون بده و غذا های گرممثل شاهدانه رو حذف کن
سلام من عروس هلندی خریدم
یکیش جوجست که تازه پر میزنه و رو بالاشم نقطه زرد رنگ است
یکیشم بزرگه پرواز میکنه دم بلنی و پراشم کاملا صافه
می خوام ببینم اینا نرن یا ماده
سلام. من دوتا عروس هلندی خاکستری دارم کسی هست راهنماییم کنه. به کمک نیاز دارم
سلام، عروس هلندی من جدیدا خیلی بدخلقی میکنه البته فقط با من با بقیه اعضای خانواده مشکلی نداره، پیشنهادی دارین برای این که بتونم دوباره رفتارشو با حالت قبل برگردونم؟ قبلا اینطوری بود که خودش میومد پیشم دنبالم میومد خلاصه خیلی باهام خوب بود انا الان حتی خیلی سخت میتونم برای چند دقیقه پیش خودم نگهش دارم در ضمن جنسیتش نر هست. ممنون میشم اگر راهکاری دارین بهم بگین
سلام من یک روز پیش یه عروس هلندی دو ماهه خریدم.ازوقتی آوردمش خونه یک روز میگذره،همش میخوابه و کرچه و غذا خیلی کم میخوره،میخواستم بدونم اینا عادیه؟
اگر عادیه چقدر این وضعیت طول میکشه؟
و اینکه میتونم الان از قفس بیرون بیارمش؟چون وقتی میرم سمتش میترسه و میره عقب
یه سوال دیگه هم داشتم
راستش شنیدم باید جوجه 25 روزه بگیری
ینی منکه دو ماهه خریدم پرندم دستی نمیشه؟یا چیزی یاد نمی گیره؟
ممنون میشم پاسخ بدین
سلام من یه عروس هلندی حدودا یکساله دارم که به عنوان نر خریداری کرده ام کاملا رام و چند کلمه هم حرف میزنه اخیرا میره گوشه قفس یه حالت خاصی میشینه وپشت خودش و به دیواره قفس میماله و یه صدای ریز جیک جیک مانند در میاره آیا این رفتار طبیعیه یا اینکه جنسیتش ماده است یا مشکلچیز دیگه ایه؟ دوستان راهنمایی کنید ممنونتون میشم
سلام،هنوز کسی از ادمین های سایت مثل قدیم پاسخگو هست؟
سلام جناب من یه عروس هلندی ماده ی سفید دارم الان سه چهار روزه هیچی نمیخوره بینی ش قرمز و متورم و بسته شده از دیروزم چند قطره اشک هم خشک شده روز چشمش چشماشم میبنده پراشم کج و کوله شده پرنده فروشی ای هم که ازش خریدیم بهش گفتیم قطره فلورامین حاوی ده درصد فلورفنیکول داده میگه حساسیت داره الان دوروزه دارم میریزم تو ابش ولی بهتر نشده لطفا یه راهنمایی کارامد میشه بدید چون فکر نکنم خیلی پرنده م دووم بیاره ممنون میشم سریعتر جوابم رو بدید با تشکر
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)