مگه نباید جوجه دو سه ماهه خرید پس:
-1 از کجا بفهمیم نره؟
-2از چقدر بهش حرف یاد بدیم
این و پیام بالا رو جواب بدین ممنون
مگه نباید جوجه دو سه ماهه خرید پس:
-1 از کجا بفهمیم نره؟
-2از چقدر بهش حرف یاد بدیم
این و پیام بالا رو جواب بدین ممنون
میگم آموزش عروس هلندی چقدر وقت میبره مثلا مهر بخرم به درسام میرسم؟
سلام اگه تشخیص جنسیت لوتینو از 5-6 ماهگی هست پس ما چطور جوجه 2-3 ماهه نر بخریم؟؟!!
سلام اگه تشخیص جنسیت لوتینو در 5-6 ماهگی باشه پس ما چطور جوجه 2_3 ماهه نر بخریم؟؟!!!
ارسال پست اسپم ممنوع.
بنده نگفتم 6 ماهگی مشخصه گفتم درکل برای تشخیص جنسیت با فردی که تجربه داره خرید کنید یا از پرنده فروشی ماهر حالا اگر بعدا مشخص شد ماده هست که پرنده ماده هم توانایی و هوش خوبی داره و بنده عروس هلندی ماده دارم و حرف میزنه و خیلی خوب تربیت شده
بستگی داره چقدر برای طوطی وقت بزارید
سلام تورو خدا کمک کنید. عروس هلندیم ۴روره خیلی خیلی بیحاله.همش خوابه میلرزه گاهی اوقات. تا دیروز به زور بهش غذا میدادم میخورد ولی امروز اصلا نمیخوره مدفوعش شله همش چسبیده دوره مقعدش چکار کنم![]()
سرماخوردگی:
علایم: پف کردن ، لرز ، عطسه ، نفسهای تند و گاهی نیز یک قطعه سفید و شفاف از بینی پرنده سرازیر می شود. این بیماری در بعضی ازعروس هلندی ها با اسهال سفید نیز همراه است. این بیماری را نباید با آسم اشتباه کرد.
درمان : استفاده از غذاهای مقوی ، جلوگیری از کوران و تغییرات دما در محل نگهداری قناری بیمار.
یک قاشق چایخوری روغن اکالیپتوس در یک فنجان آب جوش ریخته در جلوی سوراخ قفس نگهدارید بطوری که پرنده از بخار متصاعد شده استنشاق نماید ولی این کار نباید زیاد باشد زیرا ممکن است موجب خفگی پرنده شود.
غذای سبزی و پرتقال شیرین باید همه روزه به پرنده داده شود یعنی روزی دو بار صبح و بعد از ظهر تعویض شود تا از پلاسیدگی و ترشیدگی آن جلوگیری شود
فرستاده شده از SM-G532Fِ من با Tapatalk
بردمش فقط یه دارو داد یه شربت بیرنگ غلیظ گفت دوقطره در روز بهش بدین دادم ولی اصلا فایده نداشت والا بدتر شده
در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 5 مهمان ها)