بله هر دو ماده هستن. برای اطمینان بالهای لوتینو رو باز کنید تا خالهای زرد رنگ رو در سرتاسرش ببینید.بعد اینو به عنوان جفت به من فروختن اما هر دو ماده اند درسته؟
Sent from my iPhone using پارسی پت mobile app
شرمنده من میخوام از تجربتون استفاده کنملوتینو رو فروشنده گفت مادست ولی گل باقالی رو گفت نر
خواهش میکنم. گلباقالی ها تا 90_95 درصد ماده هستن. خطوط و نقش دم هم اثباتش میکنه. برای اطمینان با چند طوطی فروش با تجربه هم مشورت کنید شاید واقعا نر باشه.شرمنده من میخوام از تجربتون استفاده کنملوتینو رو فروشنده گفت مادست ولی گل باقالی رو گفت نرSent from my iPhone using پارسی پت mobile app
چشم خیلی ممنون لطف کردید
بعد شرمنده یه سوال تخصصی تر اینکه لوتینو هی سرشو میزاره رو پای گلباقالی یا بعضی وقتا دعواشون میشه یا از هم جدا میشن سوت میزنن و جواب همو میدن یا هی منقاراشونو میزنن به هم دیگه اینا برای جفت بودنه یا فرقی نمیکنه؟
خواهش میکنم اگر هر دو ماده باشن ، رفتار همجنسگرایانه در حیوانات و خصوصا طوطیها هم دیده میشه. اگر هم نر و ماده باشن که از 1.5 سال به بعد به بلوغ جنسی میرسن.بعد شرمنده یه سوال تخصصی تر اینکه لوتینو هی سرشو میزاره رو پای گلباقالی یا بعضی وقتا دعواشون میشه یا از هم جدا میشن سوت میزنن و جواب همو میدن یا هی منقاراشونو میزنن به هم دیگه اینا برای جفت بودنه یا فرقی نمیکنه؟
بعد من بخوام یه ماده رو بدم نر بگیرم بنظرتون اذیت نمیشن یا بعدا اون ماده ای که میمونه با یه نر دیگه جفت میخوره؟
شما اول تکلیف نر و ماده بودنشونو مشخص کنید.در ثانی عرض کردم اینها هنوز جوجه هستن و به سن بلوغ نرسیدن. اگر الان همدیگه رو دوست دارن ، بخاطر هم قفس بودنشونه نه تمایلات جنسی. در حال حاضر دو تا دوست هستن نه بعنوان دو جفت و اگه بر فرض از 2 ماهگی هم در یک قفس باشن ، طبیعیه که با جدا شدن از هم احساس تنهایی کنن.بعد من بخوام یه ماده رو بدم نر بگیرم بنظرتون اذیت نمیشن یا بعدا اون ماده ای که میمونه با یه نر دیگه جفت میخوره؟
سلام.خسته نباشید
میخواستم بدونم دلیل اینکه عروس ماده همراه بامدفوعش تخمشم انداخته بیرون چیه؟
قبلش شکمش گردبادکرده بود بعدش ب قسمت پایین ترش رسید کمی هم بی تحرک شده بود ک ب 30ساعت نرسیده دیدیم تخم روهمراه بامدفوع خیلی بزرگ ک تاحالاندیده بودم انداخته کف قفس
تخمشم خیلی شُل شده بود..دلیلش چی میتونه باشه؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.