من که از روی یه عکس نمیتونم بگم ماهیت مریضه یا نه . شما باید به ماهی تخوب دقت کنی ببینی علایم بیماری داره یا نه.
اگه با حرکت دستت واکنش نشون میده روزها دستت رو جلوی آکواریوم جا به جا کن تا ماهیت تحرک داشته باشه و زیاد چاقالو نشه
وقتی کوچیکتر از این سایز هستن میشه کنارشون 3 4 تا دلقک انداخت تا دنبال ماهیا کنه و تحرک کافی داشته باشه
اما این ماهی که من میبینم دلقک بندازی همشون رو از وسط نصف میکنه.
با اجازه مدیران . در کل ماهی های هیبرید مشکل های گوارشی و هضم غذا دارن . شما باید در روز مقدار کمی گرانول که خیس شده که حداقل 2 الی 3 دقیقه در اب قرار گرفته بهش بدین و اینکه کیفیت اب هم همیشه بالا باشه اگر ماهی کف اکواریوم بخوابه و کم جُنب جوش باشه هد و رنگش اُفت کنه به احتمال زیاد مشکل بیماری داره ولی اگه ماهی تحرک مناسب رو داره بسیار خوبه .
کاهو و میگو هم که می دهید حتما خوب بشورید و به مقدار کم بهش بدین . به نظر بنده هم شنو سنگ کف تانک جمع کنید .زیرا هم منبع مناسبی برای باکتری ها و الودگی ها است هم اینکه فلاور به دلیل غریزه ای که داره سنگ و شن ها رو جا بجا می کنه که در دراز مدت موجب بد فرم شدن پوزه ماهی می شه . هفته ای یکبار حداقل 30 % اب رو سیفون کنید که روی کیفیت هد و رنگ فلاور و شادابی ماهی تاثیر به سزایی داره . و اگر برایتان مقدور است از مخزن یا تانک برای دپو اب استفده کنید که هم اب با کیفیت و بدون کلر و تقریبا هم شرایط تانک اصلی وارد شود . برای تقویت اب نیز محلول اکوا سیف مناسب است . و در اخر فلاور زیبایی دارید
از همه دوستان که وقت گذاشتن و راهنماییم کردن سپاسگذارم![]()
سلام دوستان
من دو هفته پیش یه فلاور خریدم عکساشم صفحه 179 موجوده
عکساشو میذارم
لطفا راجبش نظر بدین و اینکه تفاوتش محسوسه یا نه؟خودم فک میکنم خیلی بهتر شده
اگه راجب نژادش هم راهنماییم کنین ممنون میشم
![]()
ویرایش توسط sina75m : 1st January 2015 در ساعت 07:49 PM
سلام دوست عزیز با توجه به پوزه بلندی که داره شاید امکان داشتن هد خوب رو نداشته باشه شایدم با رسیدگی هدی زیبا بزنه و رنگ ماهی اونجوری که باید باشه نیست با اضافه کردن آستازانتین به غذای ماهی در یکی دو هفته اول تفاوت را حس میکنی ولی در کل ماهیه خوبیه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)