ببخشید من اینجا زیاد سوال میکنم
ولی چند روزه ب پرندم دقت میکنم صداش یکم گرفته موقع جیغ زدن و خوندنش البته وقتی که اروم اینکارو میکنه
ولی هیچکدوم از علائم سرماخوردگی رو که تو انجمن خوندم نداره
غذا رو هم خیلی عادی میخوره و مدفوعش هم هیچ مشکلی نداره مخرجش هم کاملا تمیز هست
فقط من آبی رو که این چند روز دادم بش یه مقدار سرد بود و همین طور ذرت و گندمی که پخته بودم سرد بود میتونه دلیلش از این باشه؟؟؟
ذرت و گندم چون هضم مشكلي دارن هم بايد خوب پخته بشه و هم كمي گرم بهش بديد . اگر سرد مصرف كنه ، دچار مشكل در هضم ميشه . از طرفي طبعش گرمه و مصرف زيادش ، به خودي خود باعث گرفتگي صدا ميشه . اب سرد هم همينطور .
اب جوشيده و ولرم مصرف كنه . كمي برگ كاهو ، يا تخم خرفه يا يك برش كوچك خيار براش بزاريد. ( هر كدام كه در دسترستون بود نه با هم )
سلام. هنوز اسهال عروسم خوب نشده، آب زیادی توی مدفوعش هست و رنگش سبز کمرنگه، میشه لطف کنید بگید از الان تا یک روز آینده دقیقا چه چیزایی بهش بدم بخوره؟ امروز براش روی کته بادوم رنده شده ریختم خیلی کم ازش خورد سیب زمینی پخته هم همینطور، از غذاهای دیگه چی بهش بدم این روزا؟ مثلا جوانه گندم و عدس بهش بدم یا نه؟ممنون میشم راهنمایی کنید نگرانشم.
سلام ،
بفرماييد در حال حاضر چه غذايي ميخوره ؟ يعني فقط مقدار كمي سيب زميني و بادام و كته ؟ هيج دانه اي نميخوره ؟
اشتهاي كمي داره ؟
بيحاله و خواب الوده ؟
ماش و عدس رو بپزيد ، پوست عدس رو جدا كنيد چون ملين هست ( اگر مشكل بود با پوست سرو بشه ) و بصورت تركيبي بهش بديد. هم براي رفع اسهال مناسبه و هم خواص زيادي داره . گندم و جوانه گندم ملين هست .
سركه سيب داديد ؟
به پت شاپ و كلينيك دامپزشكي دسترسي داريد ؟
حال عموميش رو به دقت توصيف كنيد .
دوست عزيز ، هر كاري اصول و اندازه اي داره . هر روز گندم و ذرت ؟!!! تعادل بين طبع سرد و گرم ، بايستي رعايت بشه . همينكه با مشكل گوارشي روبرو نشده خداروشكر كنيد . چرا وقتي مسئوليتي در قبال يك حيوان داريد ، قبلتر تحقيق نميكنيد ؟ اينهمه مطلب مفيد در سايت هست . اگر كمي وقت بزاريد و صفحه أصلي انجمن رو مطالعه كنيد ، به پاسخ خيلي از سوالات ميرسيد.
تغذيه عروس هلندي https://www.parsipet.ir/forumdisplay.php?f=470
فقط به اين مطلب اكتفا نكنيد . لينكهاي تغذيه و اموزشي بيشتري در انجمن هست.
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)