ممکنه؟؟؟؟
Sent from my iPad using Parsipet
ممکنه؟؟؟؟
چه نوری استفاده میشه در محیط؟ هالوژن و smd ها برای شبکه چشم طوطی سانان خطرناکه
از قفس مییارید بیرون سعی کنید بیشتر بازی کنید باهاش تا اینکه آزادانه رها باشه این آزاد بودن براش خطرناکه مخصوصا اگر توجهی به رفتارش نکنید
خیلی ممنون از کمکتون
سلام ، وقتي همه چيز عاديه دليلي براي استرس وجود نداره . اين حالات ، نشانه هيجاناتشه . چون از قفس بيرون اومده و شوق ازادي و پرواز داره . سعي كنيد وسايل خطرساز رو از اطرافش جمع اوري كنيد . بالا رفتنش از پرده ، براي پنهان كردن خودش و نوعي سرگرمي براش. اويزهاي متنوع رنگ نشده مخصوص طوطي تهيه و جايي بيرون از قفس كه امنيت داشته باشه ( در ارتفاع متوسط ) نصب كنيد . به زودي باهاش سرگرم ميشه.عصبی شدن
با سلام خدمت شما عزیزان .
من یک عروس هلندی ماده ی دو ماه و نیمی دارم که وقتی صبحا از خواب بیدار می شوم از قفس میارمش بیرون ولی وقتی میارمش بیرون شروع به پرواز کردن می کنه و روی قفس میشینه بعد بالاها و منقارشو باز می کنه و حالت عصبی می گیره نمی دونم این طبیعیه یا نه
Sent from my iPad using پارسی پت mobile app
https://www.parsipet.ir/showpost.php?p=289872
من چون در این موارد تازه واردم نمی دونم چیکار کنم می خوام که طوطیم یه خورده با من راحت تر باشه مثلا اجازه ی اینکه به بالاش دست بزنم رو به راحتی بهم بده چیکار می تونم بکنم
اموزش به طوطي سانان ، يك پروسه طولاني و زمان بره . اينطور نيست كه در يك جمله بگنجه .
اين تاپيك رو مطالعه كنيد https://www.parsipet.ir/forumdisplay.php?f=1283
با سلام خدمت همه شما عزیزان
می خواستم بدونم که ککاتیل ماده قادر به حرف زدن هست و اینکه خیلی از جاها گفتند که طوطی نزدیک بلوغ یا در دوران بلوغ می تونه فقط اواز بخونه ایا این درسته
سلام. ماده هم میتونه صحبت کنه ولی نه به خوبی نر.
اوازخوانی هم از 4.5 _ 5ماهگی با ریزه خوانی شروع میشه.
سلام لطفا اگه میشه جواب رو به ایمیل ام بفرستید من یک جفت عروس هلندی دارم 3روز پیش دوتا از جوجه هاشون باز شد ولی نر که کمی وحشی است انا رو کشت دلیلش چیست بهترین امکانات رو هم براشون فراهم کردم لطفا زود پاسخ بدین ممنون
سلام ، لطف كنيد ، انجمن پيگير باشيد.
اگر والدين جوان هستن و تجربه اول جوجه داريشونه ، اين يكي از دلايلشه . رفت و امد مداوم اطرافيان به محل نگهداري و بازديد از قفس و لانه ، استاندارد نبودن لانه ، تغذيه نامناسب و كمبودها ، توليد مثل پي در پي ، تمايل نر به جفتگيري ، نور زياد محيط از عوامل ديگه هستن .
بخش تغذيه طوطي سانان رو بخونيد.
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.