سلام خسته نباشید
یه جفت عروس دارم ماده گلباقالی ونر طوسی
قبلا جفت بودن و جوجه هم دادن الان هم جوجه هاشون تقریبا یک ماه و نیم سن دارن ولی وقتی نر به ماده نزدیک میشه ماده اونو گاز میگیره وپرخاشگری میکنه چیکارشون کنم؟
سلام خسته نباشید
یه جفت عروس دارم ماده گلباقالی ونر طوسی
قبلا جفت بودن و جوجه هم دادن الان هم جوجه هاشون تقریبا یک ماه و نیم سن دارن ولی وقتی نر به ماده نزدیک میشه ماده اونو گاز میگیره وپرخاشگری میکنه چیکارشون کنم؟
سلام ممنون
یعنی فقط در زمان جفتگیری ، ماده این رفتارو داره یا همیشه؟
نه همیشه باهاش بد رفتاری میکنه البته قبلا اینجوری نبود و اینکه جدیدا اصلا نمیذاره نرکنارش بمونه چه برسه به جفت گیری ولی رفتار جفتشون با جوجه ها خوبه
سلام وقت بخیر
با تشکر از راهنمایی همه دوستان و عزیزان (هرچی اطلاعات لازم بود رو تقریبا از این فروم گرفتم) نزدیک به 700 الی 800 صفحه از پست های این تایپیک رو خوندم
و تشکر ویژه از animal lover عزیز بابت راهنمایی هاشون
در اولین دوره بعد از 8 تخم ، 2 عدد جوجه شد ، که انتظار بیشتری نمیشد داشت ، البته اگر با تجربه تر میبودم میتوستم 1 یا 2 تا جوجه دیگه هم رو حفظ کنم ، ولی خدا رو شکر الحمدالله راضی هستیم و خیلی خوشحال
![]()
سلام من میخواستم بدونم آیا قیمت 20000 تومان برای تخم عروس هلندی قیمت واقعی است
ومیخاستم سری به سایت
بزنید و ازصحت مطالب اطمینان حاصل فرمایید
com.joojesaz
سلام ، بسته به نژاد عروس ، از ٢٠ تا ٣٠ متغيره . قانون و قيمت تعيين شده اي نداره . ولي نرخي كه رايج هست ، فعلا به همين صورته.
سلام
نهایت از 5 تومن هست لپ ذارها تا 15 تومن تضمین نطفه دار لوتینو
آلبینو ها بدون لپ ها از 20 تومن شروع میشن ولی با تضمین نطفه دار بوذن بگبرید
سلام
ماده خسته هست
احتمالا تو لک بره
لونه نزارید غذای سرد بدید
از پروبیوتیک ها استفاده کنیدديروز سركه سيبيو كه عرض كرده بوديد بهش دادم تا عصر يه ذره سر حالتر شد ولي همچنان كسل بود و چرت ميزد ولي از صبحش كه خيلي بي حال بود و بالاشو مينداخت بهتر شده بود
بردمش دكتر گفت احتمال عفونت هست و اينكه مقداري سرماخورده
يه دارو خودشون دادن كه هميني هست كه تو عكسه گفتن انتب بيوتيكه و ٨ساعت يك بار دو تاقطره بريزم تو سرلاك و بدمش و يه دارو هم گفتن از داروخانه بگيرم ...نيستات...اينم هر ٨ ساعت دو قطره
اين داروها كه واسه پرنده مشكلي نداره؟ديشب و امروز صبح بهش دادم
برای نتیجه گیری بیشتر و بهتر پروتکسین ها بهترن
سلام خسته نباشید. یه عروس هلندی نر 10 ماهه داریم از دو ماهگی پیش ما هست. حدودا سه روزه کسل شده، همیشه تمایل به خواب داره، پرهاش دائما به حالت پف کرده هست، در صورتی که قبلا نبود. همیشه صبح ها یه عالمه اواز میخوند برامون ولی الان سه روزه هیچی نخونده. خیلی نگران حالشم، مدفوعشم عادیه مثل قبل، غذا هم خوب میخوره. علائم سرماخوردگی هم نداره. تلفنی از یک دکتر دامپزشک پرسیدیم گفت مشکلی نیست یکم مولتی ویتامین بدیم. نظر شما چیه؟ بنظرتون مشکلش چی میتونه باشه؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 5 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.