سلام
عروس من ديروز صبح گندم خورد و بعدشم يه ذره نون خورده بوده اول صبح خوب بود ولي بعدش كم كم كسل شد و همش ميخوابيد
بعد شب كلي غذا بالا اورد������
الانم هنوز كسل هست و اصلا جيغ نميزنه با اينكه هميشه اينقد جيغ ميزد سر درد ميگرفتيم
دون خور شده ولي كامل نه هنوز ازمون غذا ميخواد ولي از ديروز اصلا هيچي نخواسته....سرلاكشو چند وقتي هست گرفتم بهش يه وعده گندم ميدادم كه ميخواستم اونم بگيرم كه اينجور شد������
الانم گاهي يه ذره پف ميكنه يا بالاشو باز ميزاره������
لطفا كمك كنيد������������
سلام. شاید گندمها و نان هضم نشده و هنوز در چینه دان باقی مونده. اگر اینطور باشه تخمیر باعث فساد غذا و عفونت چینه دان میشه. نباید هر روز گندم داده بشه اونهم برای جوجه ای که زمان زیادی از دانخور شدنش نمیگذره. هفته ای 1_2 وعده و کاملا پخته شده.
اسهال هم هست ؟ بعد ازین اتفاق غذایی نخورده؟
گندم . نان و غذاهایی دیر هضم رو تا برطرف شدن مشکلش حذف کنید. امروز و فردا یک قطره سرکه سیب در نیم سی سی اب با قطره چکان بهش بدید و یکساعت بعد از اون نیم سی سی روغن زیتون و خیلی آهسته چینه دان رو ماساژ بدید.
در ظرف ابخوریش مولتی ویتامین بریزید ( مخصوص طوطی ) . اگر تا فردا بهتر نشد به متخصص طیور مراجعه کنید چون احتمال عفونت هست. شمال کشور ساکنید؟
ديشب بعد از بالا اوردنش ظرف غذاشو برداشتم الان براش كذاشتم يه مقداري خورد(ظرف غذاش هفت تخم هست)
مدفوعش سبز پررنگه و شل هم هست
الان يه ذره اون صدايي كه جوجه ها واسه غذا در ميارن رو دراورد كه غذا ميخواد ولي بهش چيزي ندادم
نه يزد هستم
با سلام من دو تا عروس هلندی دارم یکی ماده و دیگری لوتینو نر .نر من نه سوت میزنه نه آواز میخونه چرا؟
دوستان اینا پرنده های من هستن لطفا اگر ممکنه جواب بدید چرا آواز نمی خونه
سلام ، به تازگي خريداري كرديد يا از ابتدا داشتيد ؟ سنشونو ميدونيد ؟ نرها بعد از پرريزي اول (٥-٦ ماهگي ) ريزه خوانيو شروع ميكنن ولي ماده ها مثل نر اواز نميخونن ، فقط سوت ميزنن. در زمان تولك ، نر و ماده كم تحرك و كم اواز ميشن . پرريزي داشتن ٢-٣ ماه اخير ؟
از عكس به نظر مياد هر دو جوجه و زير يكسال هستن . لطف كنيد عكس با كيفيت تري از هر دو بزاريد ، به طوري كه چشمها و دم كاملا مشخص باشه .
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)