سلام رفیق به نظر میاد پوشه 1 بهتر باشه اما سنشو این حرفا اساتید هستندلام
دوستان امروز میخوام یه ماده بگیرم بعد یه نر براش بگیرم ... نری که الان دارم وحشی هست هر شب بال بال میزنه نمیزاره 2 دقیقه بخوابیم...
قرار شد با ماده عوض کنم
از 3 تا ماده عکس گرفتم خواهشن از لینک زیر دانلود کنید و بگید کدوم ماده ها چند سالشون هست 3 تا پوشه هست 3 تا اسم داره 1 و 2 و 3 بگید مثلا اولی سنش چقدره دومی چقدر و سومی چقدر و کدوم پیشنهاد میشهمرسی
http://www.awp.ir/upload/uploads/1382132828.zip
سلام توی سبزیجات هیچ ممنوعیتی وجود نداره
مثل ریحان نعنا تره اخه بی تربیت من همه چیز میخوره حتی برگ درخت
عروس هلندی من حدود 6 ماهشه. همه چیزش نرماله. تقریبا تموم پرهاش در اومده جز دمش. به نظرتون طبیعیه؟ پسر شیطونی هم هست و سرحاله. تا حالا 5 تا کلمه یاد گرفته و هر روز تکرار می کنه و آواز می خونه. تنها چیزی که نگرانم کرده دمشه. خوراکش خوبه البته میوه کم می خوره ولی در عوض بهش مولتی ویتامین میدم.
سلام دوستان
بالاخره این ماده رو خریدم سنش به نظرتون چقدر میتونه باشه ؟
ضمن اینکه پرهاشو دیروز کوتاه کردم امروز صبح میبینم سمت راست بالش یه خورده خونی شده نمیدونم چون دیشب بال بال کرد تو قفس زخمی شده یا ... به نظرتون چی کارش کنم ؟
![]()
سلام.اگر ممکنه یک عکس از دمش بگذارید تا بهتره بشه تشخیص داد ولی من احتمال میدم عروس نر شما یک دوره پرریزی کرده و دمش هم ریخته و این جای نگرانی نداره چراکه نهایتا تا چهل و پنج روز آینده دم به حالت عادی سابق برمیگرده ولی اگر احساس میکنید پرریزی نبوده و از جوجگی این حالت رو داشته که بعید میدونم لطفا یک عکس بگذارید تا راه حل دیگه ای بهتون پیشنهاد کنم.عروس هلندی من حدود 6 ماهشه. همه چیزش نرماله. تقریبا تموم پرهاش در اومده جز دمش. به نظرتون طبیعیه؟ پسر شیطونی هم هست و سرحاله. تا حالا 5 تا کلمه یاد گرفته و هر روز تکرار می کنه و آواز می خونه. تنها چیزی که نگرانم کرده دمشه. خوراکش خوبه البته میوه کم می خوره ولی در عوض بهش مولتی ویتامین میدم.
سلام.یک ماده ی حدود دوازده ماه الی چهارده ماه گرفتید.خونریزی بدلیل وجود رگ های زنده توی پر بوده که یک مقدار از پایین بریدین و مشکلی نداره و فعلا کاری به کارش نداشته باشید تا خوب سر پری که خونریزی کرده بسوزه و خشک بشه تا مبادا با ترسیدن و بال زدنش دوباره خون سرباز کنه.
سلام.سبزی ها همه به دلیل طبیعی بودن یک سری خواص دارن که میتونه مفید واقع بشه ولی یک سری مضرات هم ممکنه داشته باشن از جمله اسهال که همه توصیه نمیشن.بهتره از کرفس،اسفناج و سبزی جعفری و بلال تازه و کلم و هویج بعنوان سبزیجات استفاده بشه که همگی برای خانواده ی طوطی ها شناخته شده و مفید هستن.
این هم عکسهاسلام.اگر ممکنه یک عکس از دمش بگذارید تا بهتره بشه تشخیص داد ولی من احتمال میدم عروس نر شما یک دوره پرریزی کرده و دمش هم ریخته و این جای نگرانی نداره چراکه نهایتا تا چهل و پنج روز آینده دم به حالت عادی سابق برمیگرده ولی اگر احساس میکنید پرریزی نبوده و از جوجگی این حالت رو داشته که بعید میدونم لطفا یک عکس بگذارید تا راه حل دیگه ای بهتون پیشنهاد کنم.
![]()
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 5 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.