سلام خدمت دوستان و اساتید
من الان یکدوره ضد جلبک ایستا رو استفاده کردم مویی ها تقریبا از بین رفتن اما bba و gda هنوز کامل از بین نرفتن، ضمن اینکه االان یکسری جلبک سیاه رنگ مثه توده میمونه جای مویی ها اومده، نمیدونم جلبکه یا همونان که از بین رفتن. حالا دوتا سوال دارم
1- یکدوره دیگه استفاده کنم؟ یا اونا دیگه با این روش از بین نمیرن؟
2- اون سیاه ها چیه؟ جلبکن یا اثار باقیمانده جلبکن؟
سلام سوالی خدمت دوستان داشتم.. چند روز پیش رفته بودم پیش یکی از دوستان تانک گیاهی خیلی بزرگی داره تمام گیاهاش و کف تانکش انواع جلبک ها زده بود بعد چند روز دیگه که رفتم دیدم هیچ اثری از جلبک ها نیست گفتم چی کردی بهش دوستم گفت یه پودری بهم دادن اندازه یک قاشق چایخوری تمامی جلبک ها بعد سه روز از بین برده بعدش هم گفت بهم نه اسم داده نه چیزی ؟ دوستان عزیز کسی تا به حال ماده ای این شکلی استفاده نکرده واقعا شگفت انگیز بوده بعد هم گفته co2 برای یک روز زیاد کن ..... اگه کسی استفاده کرده یا دیده بگید تا همگی برای خریدش اقدام کنیم... روز خوش![]()
سلام من یه راهنمایی میخواستم جایی بهتر از اینجا پیدا نکردم"من چند روز پیش یه چوب ابنوس خریدم الان میبینم تهش مثل تارعنکبوت پرده ای گرفته بعضی قسمت هاشو "میتونم بپرسم چیه؟خودش از بین میره یا باید کاری کنم؟اخه گیاه هم روش وصصل کردم تازه دارن ریشه میدن دربیارم از اب میترسم از بین برن؟
سلام به همگی...
دوستان اگه میشه یه محلول ضد جلبک قوی معرفی کنید که جلبکارو همه رو بتروکونه. (جلبک روی خاک بسترم هم بسته که دونه های رویی سبز رنگ شده) یه عالمه هم موجودات ریز و کرم تو آکواریوم و زیر شن هاست. نه گیاه و نه ماهی و میگو هیچی نیست همه رو جمع کردم. فقط خواهشا یه چیزی معرفی کنید همه رو از ریشه بکنه هم جلبکارو هم اون موجودات ریزو
![]()
دوست عزیز سلام
شما بسترتون چیه؟
فعلا بهترین ضد جلبک که تجربشو دوستان داشتن مارک آزو بوده ولی اول باید بگید چه جلبک های دارید؟
ضد جلبک شاید بتونه حلزون آفتو از بین ببره بخاطر مسی که داره ولی کرم هارو نمیتونه از بین ببره البته اصلا اون کرمها هیچی تهدیدی ندارن برای پلنت.
جلبک سبزی که روی بسترو میگیره اگه مثله پرز میمونه با کودهیه منظم از بین میره.
در کل اگر تونستید یه عکس از جلبک ها هم بزارید.
موفق باشید.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk 2
ممنون. متاسفانه امکان گرفتن عکس ندارم.
بسترم ریورتونه که دانه های رویی سبز رنگ شده فک کنم همون پرز مانند باشه. شیشه ها که کلا سبزن!
موجودات ریز حلزون نیستن یه دونه های گرد خیلی خیلی ریزن به رنگ قهوه ای و از اون کرمای سفید که هیچ ضرری ندارن ولی کلا ظاهر رو بهم ریختن.
این ضد جلبک ازو فقط یه مدل داره؟
دوست عزیز زمانی که گیاها رو جمع کردی .....دیگه نباید سیستم نوری رو روشن بزاری....و نور مستقیم به بستر بخوره...در این صورت بستر جلبک میزنه.......ضد جلبک هم تا زمانی که نورت روشنه اثری نداره....میتونی با خارج کردن لایه رویی بستر و خشک کردنش و قرار دادنش در یک جای تاریک 4 روزه جلبکها رو از بین ببری.....سیستم نوریت رو خاموش و فقد از یک مهتابی کو چیک استفاده کن.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)