سلام دوست عزیز .
ورود عضو جدید خانواده رو بهتون خیلی خیلی تبریک می گم. امیدوارم سال ها در کنار هم خوش و خرم زندگی کنید.![]()
خیلی خوبه که قبل از خرید مطالعه کردید . واقعا ممنون
امیدوارم تمام مطالبی که گفته شده و تجربیاتی که داشتم واقعا براتون مفید باشه . این باعث خوشحالیه منه
1. کار خیلی خوبی کردید که قفس رو در کنج قرار دادید. کاور برای طوطی خیلی مهمه. من تا زمانی که برای کاکادو کاور نمی کشیدم شب ها موقع خواب خیلی اذیت می شد. و نمی تونست بخوابه . و باعث عصبی شدنش می شد. وجود کاور باعث می شه که راحت تر بخوابه . یه کاور مناسب براش پیدا کنید . ترجیحا رنگ روشن داشته باشه و ساده باشه . رنگ های تیره رو اصلا دوست ندارن . مخصوصا رنگ سیاه .
2. در مورد جنسیت هیچ وقت نمی شه گفت که جنسیت دقیقا چیه . مگر با آزمایش dna که تو ایران به نظر من خوب نیست انجام بشه . هزینه ی خیلی بالایی هم داره . اما معمولا گفته می شه که دور عنبیه اگر مایل به قرمز باشه یعنی ماده هست . و اگر سیاه باشه و یا قهوه ای خیلی تیره نر هستش . ولی این مورد کاملا اثبات شده نیست چون موارد نقض زیاد داشته .
3. برای سنش من شخصا خیلی تجربه ندارم . اما می دونم که برای تعیین سن باید به رنگ جشم ها و پوست دور چشمشون نگاه کرد. و یکی دیگه این که باید ببینید که پوست پای طوی لطیف هستش و یا اینکه تقریبا زمخت شده . اگر لطیف باشه و حتی با نگاه کردن متوجه بشید که خیلی پوست نرم و لطیفی داره یعنی این که سنش کمه. و در غیر این صورت سنش بالاتر رفته .
از طرفی گفتید که برای مادر گرامیتون و دختر خالتون بازی می کرد . می شه کامل شرح بدید که چه حرکات ، صدا و واکنش هایی رو نشون می داد ؟ گاهی وقت ها آدم تصور می کنه که طوطی خوشحاله و داره بازی می کنه در حالی که مضطرب هستش .
4. برای غذاش سعی کنید که پرتغال رو هم کمتر بهش بدید . چون ترش هستش . کلا موقع دادن میوه خودتون یه تیکه از همون میوه رو جدا کنید و تست کنید ببینید ترش هست یا نه . اگر ترش باشه ترجیحا اصلا ندید . اگر خیلی مایل بودید که بهش بدید خیلی خیلی کم بهش بدید . خیار هم ندید اصلا . به جای اون کلم بروکلی ، ذرت تازه ، هویج و مخصوصا فلفل دلمه ای بهش بدید که خیلی دوست دارن . ممکنه که اول نخوره اما کم کم یاد می گیره . خرما هم هفته ای یک بار براش کافیه . کاکادوی من به انار خیلی علاقه داشت .می تونید امتحان کنید. وقتی انار رو به 4 قسمت تقسیم کردید همون یک چهارم رو دوباره به 3 قسمت تقسیم کنید. قبلش هم پوستش رو خوب بشورید . من با پوستش بهش می دادم حتی کمی از قسمت سفید رنگ انار رو می خورد. اگر ترش بود بهش اصلا ندید . عسل هم مضر نیست اما دادن عسل زیاد هم خوب نیست. باید خیلی خیلی کم بهش داده بشه .
5. برای آموزش دادن و دستی کردن اصلا عجله نکنید . اجازه بدید 10 روز کامل به حال خودش باشه . محیط خونه و افراد خونه رو بررسی کنه . و همه جا رو بشناسه. قفس رو هم روی زمین نذارید . بعد از 10 روز طبق مقاله هایی که این جا هست می تونید مراحل آموزش دادن رو کم کم شروع کنید .
6. حتما اسباب بازی بخرید براش . اما فعلا توی قفسش قرار ندید تا 10 روز . چون باید مراحل آشنایی با اسباب بازی رو هم طی کنه . می تونید با ابتکار خودتون براش وسایل و اسباب بازی مخصوص خراب کردن بسازید . کاکاتو ها خیلی به خراب کاری معروفن و این یه حقیقت تلخه . وسایل چوبی منزل همیشه از جانب کاکاتو ها مورد تهدید هستند.
7. نگران سر و صداش نباشید . فعلا هیجان زده هستش چون وارد محیط جدیدی شده.![]()