سلام دوست عزیزسلام
امروز آکواریوم جدیدم رو آب کردم
و یه مشکلی داشتم
فیلتر سطلی یه تلمبه داره که باید چند تا تلمبه زد تا آب بیاد توش؟
و وقتی من چند بار اینکارو میکنم وقتی که فیلتر پر میشه یه سری آب ها رو میفرسته تو اکواریوم بیشترش از سراریز میشه از سر فیلتر با اینکه سر فیلتر کاملا بسته هستش مشکل از چیه؟
کلی هم آب ریخت رو فرش کلی هم سر کوفت خوردمکلی هم اعصابم خورد شد می خواستم همونجا یزنم اکواریومو بترکونم
فیلترتون چه مارکی هست؟
نو هست یا دست دو؟

مارک Canister RS-75 از اینا که UV هم داره
کاملا نو از مغازه خریدم قبلا رو اون یکی اکواریومم امتحان کردم کاملا درست بود کار میکرد
امشب اگه شد زیرش یه تشت میزارم اگه آب ریخت تو تشت بریزه ببینم چی میشه
فک کنم اشکال از من بوده
یعنی تا حالا کسی این طور اتفاقی به کسی نیوفتاده؟

احتمال داره موادش رو زیادی پر کرده باشید
یا درش خوب بسته نشده
یا واشرش درست جا نیفتاده
یه چک بکنید
حتی یه طبقه از مواد رو بر دارید و در رو ببندید ببینید بازم آب میده یا نه

ممنون اقای امیرجانی یه ردیف الیاف رو در آوردم
و یادم نبود واشر یکی رو جا بزنم
خوب مشکل با موفقعیت رفع شد
واقعا دستتون درد نکنه آقای امیرجانی

سلام خدمت دوستان
یه فیلتر داخلی طراحی کردم با بطری آب معدنی. عکسشو براتون میگذارم.
این فیلتر داخل آب قرار میگیره و با لوله هوایی که از Air pump میاد و وارد بطری میشه باعث جربان هوا در داخل تانک میشه و با عبور آب از به ترتیب اسفنح ، ذغال ، بیوبال و سرامیک یک بایولوزیکی و مکانیکی میشه.
این فیلترو برای تانک 110 لیتری طراحی کردم.
خوشحال میشم دوستان عزیز در مورد ترتیب مواد و نوع ترکیب آنها و همچنبن مقدار تاثبر این فیلتر در تانک نظراشونو بگن.
با سپاس
http://www.parsishare.ir/do.php?imgf=13400959571.jpg

سلام آقا سهیل .
دستت درد نکنه . واقعا زحمت کشیدی .
اما اگه آب از بالا مکش داشت میشد مطمئن شد که آب از اسفنج پایینی داره به بالا میره .
در حالی که فقط هوا داره میره بالا نه آبی که توسط اسفنج ف ی ل ت ر شده .
اشکالش رو برطرف کنین .
موفق باشی .

سلام آقا مهدی
ممنون از بابت توجهت. فکر میکنم وقتی هوا وارد بطری میشه و بطرف بالا حرکت میکنه همین امر باعث یک مکش میشه و این مکش در بطری فقط از طریق سوراخهای پائین امکان پذیر هست. به عبارت دیگه آب آکواریوم ابتدا از طریق اسفنج فیلتر شده ، از سوراخهای پائین وارد بطری شده و در نهایت از سوراخهای بالا خارج میشود.
باز اگه مسئله ای بود در خدمتتم.

این شیوه بخاطز حجم ورودی اب به داخل ف ی ل ت ر جوابگو نیستسلام خدمت دوستان
یه فیلتر داخلی طراحی کردم با بطری آب معدنی. عکسشو براتون میگذارم.
این فیلتر داخل آب قرار میگیره و با لوله هوایی که از Air pump میاد و وارد بطری میشه باعث جربان هوا در داخل تانک میشه و با عبور آب از به ترتیب اسفنح ، ذغال ، بیوبال و سرامیک یک بایولوزیکی و مکانیکی میشه.
این فیلترو برای تانک 110 لیتری طراحی کردم.
خوشحال میشم دوستان عزیز در مورد ترتیب مواد و نوع ترکیب آنها و همچنبن مقدار تاثبر این فیلتر در تانک نظراشونو بگن.
با سپاس
http://www.parsishare.ir/do.php?imgf=13400959571.jpg
طرح مثل این
بهتر می تونه کمک کنه

دوستان یه مشکلی پیش اومده تو تانک
یه دو روزی میشه رو یکی از این دکورهای پلی استر یه چیزای ابری شکل سفید ایجاد شده!!!
احتمالا مشکلی هست؟
میشه دربارش کامل توضیح بدین در اثر چیه و چطور میشه از بین بردشون؟

سلام به شما
خیلی چیزا میتونه باشه اما برای رفع این مشکل، بهترین کارهایی که میتونید انجام بدید؛ غذادهی کافی، سیفون منظم و گردش آب مناسب در تانکه
موفق باشید
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.