هیکاری هم برای رنگ است هم هد؟
هیکاری هم برای رنگ است هم هد؟
خوب تنوع غذایی برای ماهی خوبهغذاي هيكاري اكثرا همراه با حالت انكل كشيه و خوبه. ولي پيشنهاد اول من روي اين قضيه روي اسپكترومه ولي هزينه اش بالاتره. دوستان توجه داشته باشن كه درسته اين غذاها گرونه ولي يك وعده كه نمي خورن، شايد 8 يا 9 ماه طول بكشه. پس زطياد هم گرون نيست.
من خودم رژيم عذاي ديسكس هام 25 نوع و فلاورهام 19 مدل مختلفه. پس يه مقدار سر كيسه رو شل كنيد.
ولی باید این تنوع به اندازه جیب فرد باشه
کسی مثل من توان مالیش رو نداره که 19 نوع غذا برای فلاورش بخره
سلطان رو در اواتار من میبینید
این ماهی کل غذا هایی که خورده اینا هستش :
1- jbl
2-مگاهد
3-هامپی هد
4-هیکاری فلاور
5-میگوی منجمد
و این اواخر هم اسپکتروم
مشاهده می کنید که با 6 نوع غذا چه فلاوری شده
فلاوری که به اعتراف خیلی از دوستان فقط میشه در سایت های خارجی دید
در مورد تاثیر غذا بر روی فلاور همیشه باید این رو در نظر که فلاوری تا پتانسیل و استعداد (چه رنگ و چه هد )نداشته باشه هیچ غذایی کمک نمی کنه که یک فلاور معمولی یک فلاور گریدA بشه
توصیه من به تمام دوستان اینکه قبل از هزینه کردن برای غذا ،بررسی کنن که فلاورشون استعدا و پتانسیل یک فلاور خوب رو داره یا نه ،بعد اقدام به خرید غذاهای حرفه ای که قیمت بالایی هم داره بکنن
و اینجوری که حمید عزیز فرمودند به این همه تنوع غذای نیازی نیست
و نتیجه یک غذایی معقولانه و یک فلاور اینده دار میشه سلطان فلاور بزرگ من
این تجربه نا چیزیه که من در این مدت که فلاور نگه می دارم بهش رسیدم
هیکاری یک غذا کامل دوست عزیز
که روتمام فاکتور های فلاور تاثیر میزاره اما تاثیرش در دراز مدت نمایان میشه
ولی بعد از اسپکتروم تنها غذایی که روی شادابی و رشد ماهی تاثیر چشم گیری داره هیکاری هستش
با این تفاوت که قیمت هکاری فلاور بزرگ 18 تا 20 هزار تومان هستش و قیمت اسپکتروم حودو 55 تا 60 هزار تومان
ارادتمند
سلام به دوستان
امروز یه اتفاق باحال برام افتاد بعد از یه هفته که به ماهیم هیکاری دادم و از دو روز پیش ندیده بودمش امروز دیدم این طوری شده![]()
ماشالا خیلی خوب شده دوست عزیز بهت گفته بودم استعدادشو داره یا از تغذیشه یا از شرایط آب که خوب پیشرفت نکرده، پس خدارو شکر مشکل فقط تغذیه بود، از کدام محصول هیکاری استفاده کردید؟
اگر مقدور بود براتون از قوطی غذا هم عکس بزارین تا بقیه کاربرها هم با غذایی که مصرف کردین آشنا شند.
تشکر.
چشم این هم غذاش![]()
غذایی که فلاور میخوره تو بچه هاش هم تاثیری داره؟
سلام شما میتونید بگید نژادش چیه؟فایل پیوست 838
خیر دوست عزیز تاثیر نداره
همونطور که سعید عزیز فرمودند مهم ترین عامل نژاده و قدرت ژنتیکی نر و ماده
خیلی از غذا ها موجب عقیم شدن یا افت شدید قرت باروری در فلاور میشن به خاطر مواد از قبیل استروئید که در ترکیبات بعضی از غذا ها پیدا میشه
با این نوز پردازی نمیشه گفت نژاد این فلاور چیه دوست عزیزسلام شما میتونید بگید نژادش چیه؟فایل پیوست 838
یک عکس با نورپردازی سفید بگیرید تا رنگ واقعی ماهی نمایان بشه
ارادتمند
این رنگ خودش است حالا ولی بدون فلاش
حالا با فلاشش هم میزارم
فایل پیوست 842
اگر بازم فکر میکنید نور داره ایندفعه با نر فلش فقط بزارم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.