البته تا الان جفت مورد نظرم 3 تا تخم کردن ببینم این سری چی میشه ؟ اگه بازم جوجه نکنن چیکار کنم ؟ وااااای حتی فکرشم وحشتناکه![]()
البته تا الان جفت مورد نظرم 3 تا تخم کردن ببینم این سری چی میشه ؟ اگه بازم جوجه نکنن چیکار کنم ؟ وااااای حتی فکرشم وحشتناکه![]()
اگه جوجه نکردن برم عوضشون کنم ؟؟؟ چطور میتونم بفهمم که فنچی که دارم میگیرم مولد خوبیه ؟؟؟
ایشالا که جوجه بده ولی اگر بعد از مدت مشخص تخم هارو شکستید و دیدین توی هیچکدوم جوجه ای نبوده نر رو عوض کنید.
سلام خدارو شکر اون فنچام تاحالا 4 تا تخم و جفت دیگه تا الان یک جوجه
خدارو شکر
همچنین ممنونم از راهنمایی های شما دوستان عزیز مخصوصا پدربزرگ و arooseholandy عزیز
واقعا سپاسگزارم
سلام میگم نمیشه اون جفت بی تجربه که تو صفحات قبل بحثشو کردیم وقتی جوجه کردن جوجشونو بزارم زیر اون یکی ها {در حالیکه که اونا هم رو تخم بوده باشن }
قبولش میکنن ؟؟؟ شما این کارو کردین یا نمیشه ؟؟؟
سلام.جوجه هارو بذار زیر جفتی که جوجه دارن و تخم های اون هارو بذار زیر این ها.این یه رسم متداوله توی تکثیر کننده ها که یک سری از جفت ها از تخم ها خوب نگهداری میکنن ولی جوجه بزرگ کن نیستن و یه سری از ماده ها جوجه خوب بزرگ میکنن که جوجه هارو میزارن زیر اون ها.بهتره این کارها شب هنگام و توی نور خیلی کم انجام بشه که جفت تغییرات رو چندان درک نکنن.
سلام اون جفتیم که یک جوجه باز کرده بود فقط هون یکی رو از 5 تخم باز کرده آخه باز مشکل کجاست چرا یکی باز کرده اونم از 5 تخم
سلام اون جفت بیتجربم دوباره تخم کردن یعنی این 4 رمین باره به نظرتون جوجه میکنن ؟؟؟
انگار آدم هر چی مشتاق باشه بدتره ....
جفت مولد هم فقط همون یک جوجه رو باز کرد علتش چی میتونه باشه؟؟؟؟
به نظرم استرس و تغییر شرایط قبلی وضمن اینکه احتمالا از نظر تغذیه ای خوب تامین نشده باشن
عجله نکن،اگرم قرار باشه جوجه نشن که الان کاری از دستت برنمیاد،شما فقط زیاد سرک نکش که فنچاتون از رو تخم بلند شن.انشاءالله خوب جوجه بدن،تغذیشون هم خوب برس
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.