سلام
لذت بردیم از این عکس های زیبا
سلام
ممنون بابت عکس ها
سورمهای زیبایی دارید خیلی عالین. یادم رفته اینا تکثیر خودتون هستن؟ سایزشون چقدره؟ 7 8 سانت؟!
اون اخری خیلی جالبه سورم باکسه
کیفیت اب تانک ماشالله خیلی خوبه .یعنی با اینترنال این کیفیت؟!!!
یدونه بخاری گذاشتی؟ با توجه به اینکه گوشه تانکه و جریان اب کمه جوابگو هست؟ دما رو چنده؟
ممنون از جوابگوییتون
سلامسلام
ممنون بابت عکس ها
سورمهای زیبایی دارید خیلی عالین. یادم رفته اینا تکثیر خودتون هستن؟ سایزشون چقدره؟ 7 8 سانت؟!
اون اخری خیلی جالبه سورم باکسه
کیفیت اب تانک ماشالله خیلی خوبه .یعنی با اینترنال این کیفیت؟!!!
یدونه بخاری گذاشتی؟ با توجه به اینکه گوشه تانکه و جریان اب کمه جوابگو هست؟ دما رو چنده؟
ممنون از جوابگوییتون
خیلی ممنون . ناقابلند.
بله این جوجه سورم ها تکثیر خودم هستند و چند سالی است فقط هر وقت می خواهم سورم سایز کنم خودم تکثیر می کنم و یه سری از بچه هایی که تکثیر کرده ام را سایز میکنم. ولی در کل دنبال تکثیر نیستم و برای من به شخصه در ماهیان لذتی که دیدن بزرگ و سایز شدن شون داره هیچی نداره . سایزشون هم 1-1/5 بند انگشتی اند.
می خواستم منظره این اکواریوم را عوض کنم و چون پشت این اکواریوم دیوار است کل اکواریوم را خالی کردم و بعد تعویض منظره و اضافه کردن دوباره ماهی ها این عکس ها را گرفتم برای همین اب کیفیت خوبی دارد. البته قبلا با سیفون و همین اینترنال هم اب کیفیت قابل قبولی داشت.
باید از دوستی که اوایل این البوم نظر دادن و فرمودند که منظره را تعویض کن هم تشکر کنم . به نظرم نسبت به قبل خیلی بهتر شد.
یه چیزی که در مورد این اکواریوم برای خودم هم خیلی جالبه این است که این اکواریوم حدود330 لیتر ابگیری دارد و فقط با یک بخاری 100 وات به راحتی گرم می شود!!!! که احتمالا برای این است که غیر از نمای جلو این اکواریوم بقیه سمت های دیگه دیوار است.(فقط جلو اکواریوم دیوار نیست)
دمای اب هم روی 28 درجه است.
خواهش میکنم. انجام وظیفه است
سلام سعید واقعا محشر هستند . اکواریومت که داخل دیوار قرار دارد واقعا نمای زیبایی دارد وارامش خاصی به ادم میدهد ودر مورد ماهیهای داخلش ونما هم سلیقه زیادی به خرج دادی .دالر وسیلو رها داخل گله سوروم نمای جالبی داده و در مورد بچه سوروم ها هم که دیگر هیچ .فقط میشه گفت که خسته نباشی استاد مولدسورم این طور که من تو رو میشناسم میدانم که سورم دوست هسی من هم عاشق سورم هستم ممنون که از سوروم عکس میزاری یاحق
سلامسلام سعید واقعا محشر هستند . اکواریومت که داخل دیوار قرار دارد واقعا نمای زیبایی دارد وارامش خاصی به ادم میدهد ودر مورد ماهیهای داخلش ونما هم سلیقه زیادی به خرج دادی .دالر وسیلو رها داخل گله سوروم نمای جالبی داده و در مورد بچه سوروم ها هم که دیگر هیچ .فقط میشه گفت که خسته نباشی استاد مولدسورم این طور که من تو رو میشناسم میدانم که سورم دوست هسی من هم عاشق سورم هستم ممنون که از سوروم عکس میزاری یاحق
خیلی ممنونم. مثل همیشه لطف داری محمد عزیز و گرنه زیاد هم تعریفی نیستند.
تشکر که همیشه به این آلبوم سر میزنی .
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.