نه مچکر...چون از چندتا پرنده فروش هم پرسیدم گفتن که در میاد..ممنون از شما که انقدر با حوصله به همه ی سوالات پاسخ میدین...واقعا جای تحسین داره...خسته نباشید
راستی این جوجه ما دقیقا نمیدونم چند وقتشه...ولی هنوز سرلاک میخوره...یعنی میلی هم به خوردنش نداره ولی بزور بهش میدیم...البته ارزن و این چیزاهم گذاشتم جلوش اما نمیخوره...فکر میکنم ۳۰ تا ۴۰ روزش باشه
واقعیتش سن دقیقش رو نمیدونم همینطور حدسی میگم...اگه بخوام ارزن رو مثلا خرد کنم...باید با سرنگ بهش بدم یا چجوری ؟؟؟ چون میلی به خوردن سرلاک نداره اصلا...دهنشم باز نمیکنه اصلا موقع غذا دادن...درکل به عنوان غذای اصلی ارزن بهتره یا تخمه ؟
عكس كاملي ازش بزاريد. دانه رو با سرنگ بديد ؟!!!! خير نميشه كه !!
اگر تمايلي به خوردن سرلاك نداره يعني كم كم وقت دانخور شدنشه . براي شروع هم نبايد از غذاهاي سخت الهضم و سنگين مثل تخمه استفاده كرد. دانهاي سبكتر و ميوه و گاهي سبزي ها گزينه خوبيه . مثل ارزنو كتان ، و گاهي در هفته هفت تخم . سيب ، هويج ، كاهو ، تخم مرغ ..... خرد شده ، رنده شده ، بزاريد توي ظرف در دسترسش باشه . در كنارش ٢-٣ وعده هم سرلاك بديد تا بيشتر به سمت غذاهاي خودش گرايش پيدا كنه . و بعد از يكي دوهفته كه ياد گرفت چطور دانها رو به دهان بگيره و بشكنه ، ساده در اختيارش باشه . ليست غذاهاي مجاز براي طوطي در قسمت تغذيه طوطي سانان نوشته شده . حتما مطالعه كنيد چون اگر از همين حالا به همه نوع مواد غذايي عادتش نديد ، يكماهه ديگه سختتر ميشه و نميپذيره .
آها مچکر...اینم عکساش
http://uupload.ir/files/3y6z_20180119_103412.jpg
http://uupload.ir/files/qpio_20180119_103405.jpg
راستی واسه صحبت کردن الان موقع مناسبی هست یا بذارم چند وقت دیگه ؟؟؟
عذر میخوام همش سوال میپرسم..
الان من این عروسمو توی قفس نگه دارم یا همون داخل کارتن بمونه ؟؟؟ اگه بمونه تا کی باید بمونه یعنی تا چند ماهگی ؟ بعد اگه از کارتن بیاد بیرون بازیگوشی کنه بهتره یا اینکه تو همون کارتن بمونه ؟
تقریبا 1.5 ماهشه. کمی کمتر یا بیشتر رو نمیشه دقیق تخمین زد. روشی که برای دانخور شدنش عرض کردم شروع و کم کم تعداد دفعات سرلاک رو کاهش بدید. اموزش هم شروع و روزی چند ساعت بزاریدش توی قفس تا طی 5_4 روز کارتن کلا حذف بشه. اگر ازحالا به قفس عادت نکنه ، بعدا نگهداریش سختتر میشه. وقتی پذیرفتش ، میتونید به مرور بیرون اومدن خارج از قفس هم شروع کنید. از نیمساعت تا 4_5 ساعت. ولی نه یکمرتبه، چون بدون اینکه شناختی از محیط داشته باشه ، پرواز میکنه و به خودش اسیب میزنه.
در حال حاضر 8 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 8 مهمان ها)