سلام، یه عروس هلندی لوتینوی نر دارم؛ مست و سالم ب نظر میرسه؛ 20 روز پیش براش یه ماده گرفتم ک فروشنده میگفت سه بار جوجه داده؛ سعی کردم به روش دور آشنایی با هم جفتشون کنم؛ وقتی ماده رفت تو قفس نرم استقبال چندانی نکرد؛ 2 روزه براشون لونه گذاشتم. چندتا سوال دارم:
1. ماده چشماش به گردی نر نیست، دلیل خاصی داره؟ نشونه بیماریه یا مهم نیست؟
2. لونه یه در کشویی داره کنارش؛ وقتی میذارمش لونه کامل تاریک میشه؛ تاریک بودن لونه طبیعیه؟ و مشکلی برای رفت و آمد عروسا به لونه حساب نمیشه؟
ممنون میشم جواب بدین
نفرمودید ضربه خورده یا خیر. ظاهرا که مشکلی نداره. با روغن زیتون یا ویتامین آد چربش کنید. اگر محیط افتابگیر دارید، حتما روزی ده دقیقه افتاب بگیره.
سلام
من یه جفت عروس هلندی دارم که برای دفعه دوم تخم گذاشتن
و امروز یکی از جوجه ها تخم دراومد اما والدین جوجه رو زخمی کردن
پرنده نر جوجه رو میزد به همین خاطر از قفس خارج کردمش و ماده هم روی اون نمیشست و نوکش میزد
و در نهایت جوجه مرد
دوتا تخم دیگه احتمالا تا دو روز دیگه جوجه میشن
به نظر شما کاری باید براشون انجام بدم تا جوجه های بعدی سالم بمونن؟
سلام دوستان! دو هفته ایه که یک جوجه عروس هلندی نر حدود 5 ماهه(به گفته صاحب مغازه!) خریدیم و با گذشت دو هفته هنوز رام نشده و مارو نوک میزنه... الان کارایی ک میکنه اینه ک از دست ما غذا میخوره و مثل اول خودش رو باد نمیکنه که خوب این یه نشونه از رام شدنه. دوستان ممنون میشم بگین چن وقت طول میکشه ک رام بشه و شروع ب صحبت و آواز کنه چون واقعا استرس دارم بابت این قضیه و اینکه شک دارم صاحب مغازه راست گفته باشه ک این پنج ماهشه و نر هست. یک عکس ازش هم گذاشتم متشکر میشم جواب بدین و منو از استرس در بیارین![]()
سلام ، خيلي متاسفم . اگر والدين جوان و تازه كار هستن ، احتمال مرگ جوجه هاي اينده هم وجود داره . به فاصله چند ماه تخمگذاري كردن ؟ لانه استاندارده ؟ زياد بهشون نزديك ميشيد يا دست به قفس ميزنيد ؟ از نظر غذايي ، تامين هستن ؟ كمبود يا اختلال در هر يك از مواردي كه عرض شد ، اين ناهنجاريهاي رفتاريو سبب ميشه .
يا تخمها رو به لانه جفت مولد منتقل كنيد ( در صورتي كه بتونيد مولدهايي كه به طور همزمان با اين جفت تخمگذاري كردن يا جوجه هايي با تفاوت يكي دو روزه دارند ) يا اگر تجربه كافي داريد ، خودتون بعد از تولد، با سرلاك ، جوجه ها رو تغذيه كنيد . يعني با لانه از قفس خارج و در دما و موقعيت استاندارد و مناسب جوجه نگهداري كنيد . اگر هم هيچكدوم مقدور نيست ، با يك فروشنده مجرب صحبت كنيد شايد بتونن كمكتون كنن.
سلام ، براي دستي شدن ، دو سه هفته ديگه زمان لازمه. مقاله هاي اموزشي انجمن رو بخونيد .
اين نوع نژاد كه اگر اشتباه نكنم ، در اصطلاح ،گلباقالي هست و نژاديه كه عموما ماده هست . حدود سنيش ( هر چند دقيق نميشه گفت ) همون پنج ماهه هست . به لكه هاي زرد رنگ روي شاهپر ها دقت كنيد ، نشانه ماده بودنشه . بعد از اولين پرريزي ، ميتوان تعيين جنسيت كرد ولي در اين نژاد ، نياز نميشه جون اكثرا ماده هستن.
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)