با سلام
دوستان عزیز من بعد از 3 تخمی که عروسم گذاشت و بدون نطفه بود دقیقا 20-40-91 برداشتم لونه رو الان 2 روزی هست لونه رو گذاشتم و مکان عروس ها رو از زیر زمین به بالکن انتقال دادم چون افتاب میزنه بیچاره ها خیلی دهنشون رو باز بسته میکنن ( افتاب از پشت شیشه مشجر )
یه ظرف اب بزرگ گذاشتم قفس بره اب تنی کنه ماده خیلی علاقه به اب تنی داشت اما علاقه ای نشون نمیده به نظرتون چیکار کنم ایا برگدم همون مکان قبلی؟
بدی زیر زمین این هست که ساعت 5:30 دیگه تاریک میشه یه پنجره بیشتر نداره بیچاره ها باید 5:30 دیگه برن چرت بزنن... اما تو بالکن خیلی نور هست تا غروب هم روشنایی هست ...
به نظرتون چیکار کنم ؟
سلام
پرهای سر عسلم داره کم کم میریزه داره کچل میشه ایا زمان پرریزی هست؟
با سلام
دوستان من از یکی از دوستان یه عروس گلباقالی خریدم که 100 % ماده هست رام هست و نترسه اما خیلی دستی نیست که رو دست بیاد گاهی اوقات رو دست میاد و گاهی با دندون گرفت اروم استقبال میکنه
از شما خواهشمندم که سنش رو تخمین بزنید ایا بالغ هست ؟ تصمیم به خرید عروس لوتینو داشتم اما خیلی بی حال بود پشمون شدم و این رو خریدم تا بعدا یه نر هم براش بگیرم... فعلا ممنون میشم سنش رو تخمین بزنید
![]()
پر ریزی باعث کچلی نمیشه
لطفا یه عکس واضح از محل ریزش پرها بگذارید.
ممکنه به میله ها کشیده باشه یا به جایی گیر کرده باشه
اگر توی بالکن میگذارید حتما باید قسمتی از قفس که لانه هم اونجاس رو با حصیر یا همچین چیزی سایه کنید
نباید همه قفس تو آفتاب باشه باعث گرما زدگی و خدای نکرده اتفاقات بدی میشه
نفیسه جان تصمیم گرفتم عصری با روزنامه بزنم به شیشه یا انتقال بدم به سمت دیگر بالکن البته دیوار سوراخ سوراخ میشه اینطوریاگر توی بالکن میگذارید حتما باید قسمتی از قفس که لانه هم اونجاس رو با حصیر یا همچین چیزی سایه کنید
نباید همه قفس تو آفتاب باشه باعث گرما زدگی و خدای نکرده اتفاقات بدی میشه
عصری حتما فکری به حالش میکنم
سلام.با توجه به گرمای هوا اصلا بالکن جای مناسبی نیست و بهتره به زیرزمین که هم رطوبت بیشتری داره و هم دما کمتر نوسان داره منتقل بشن و بجاش از یک جفت لامپ کم مصرف سفید و زرد برای روشن نگه داشتن سالن تا ساعت هشت و نه استفاده کنید.گرمای زیاد باعث از دست رفتن آب بدن پرنده میشه و به مرور زمان پرنده دچار وزن کم کردن میشه و این اصلا خوب نیست و اگر قصد دارید توی بالکن نگه دارید حتما با حصیر قسمتی که پرنده ها پشت شیشه هستن رو پوشش بدین.شیشه خاصیت عدسی داره و باعث میشه آفتاب متمرکز به پرنده بتابه و اذیت کنه.
دوستان اون عروس ماده رو عوض کردم یه عروس نر خریدم متاسفانه یه تیکه از شستمو به شدت گاز گرفت .....
به نظرتون چند سالشه ایا خاکستری ابلغ نر هست درسته ؟
![]()
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)