سلام
چندروز پيش يه جفت عروس هلندي گرفتم اولشكه ماده حال نداشت ولي الان ماده خوب شده ولي نره حال نداره بيشتره اوقات چشماش بسته يا نيمه بسته دليلش چيه
Sent from my iPhone using Parsipet
سلام
چندروز پيش يه جفت عروس هلندي گرفتم اولشكه ماده حال نداشت ولي الان ماده خوب شده ولي نره حال نداره بيشتره اوقات چشماش بسته يا نيمه بسته دليلش چيه
Sent from my iPhone using Parsipet
سلام. بعضی مواقع از جابجایی و تغییر مکانه. ولی بیشتر از چند روز طول نمیکشه. پرنده نر علایمی نداره؟ مثلا بی اشتهایی. عطسه. لرزش. اسهال یا مدفوع سفید ، ترشحات چشمی و بینی ؟؟ پرهای اطراف مقعد کثیف نیست؟ لطفا به رفتار ، غذاخوردن و مدفوعش دقت کنید . هر مورد غیر عادی میبینید بفرمایید
سلام
دو تا عروس دارم.ماده سفید و نر خاکستری.چند وقتی با هم هستند بعضی وقتها سر و پرهای بدن یکدیگر نوازش میکنند
ونر هم آماده همیشه به حالت مستی در حال آواز خواندن و ماده هم کاملا آماده با سابقه تخم گذاری بدون نطفه البته بدون
جفت.ماده بعضی وقتها جلوی نر خودش خم میکنه و دمش بالا میده ونر با اینکه روی ماده میره ولی نمیتونه جفت گیری کنه .
1).الان سوال من اینه که نر بخاطر سن کم بی تجربه هست یا آمادگی نداره؟چیکار بایدکرد؟
البته از علاقه هر دو به مطمئن هستم چون با هیچ نر و ماده دیگری سازش نمیکنن و یا درگیر میشن.
سلام
الان داشتم پستارو میخوندم گفته بودین مدفوع سفید البته نمیدونم منظور از سفید کل مدفوع مثل گچ سفید باشه یا نه؟؟حالا من سوالمو میپرسم شاید نگرانیم بی مورد بوده باشه
چند روزی هست که عروس من مدفوعش زرد رنگ شده اوایل که خریده بودم سبز پررنگ بود به یه لکه سفید
ولی الان زرد شده با همون لکه سفید
در ضمن خیلی هم سفت هستش.نه عطسه ای نه آبریزش نه کم اشتهایی.هیچ علائمی نداره
نگرانیم بی مورد هست یا نه؟؟؟
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)