سلام استاد بله منم با شما موافقم عشق و علاقه و اشتیاق از صداش موج میزنه
در کنارش تخصصشم خوبه دیدن این فیلم برای من فوق العاده بود واقعا دستشون درد نکنه کاش میشد یه جورایی جذبشون کنیم پارسی پت![]()
درود
كسي از دوستان حدود قيمت نژاد وايت انجل در سايزهاي مختلف رو ميدونه؟
ممنون بابک جان
اقا نژاد اواتار این دوستمون رو میگی و اینکه تو ایران هست یا نه جون میخوام بخرمش aliaghaei
اساتید در مورد مترونیدازول نظر دادن فقط تجربه من اینه که شب ریختم صبح تمام دیسکسام مردن حالا نمیدونم از مترونیدازول بود یا چیز دیگه چون اکثرا میگن مترو دیسکس رو نمیکشه من خودم گیج شدم نمیدونم از چی بود برای همین الان دیگه الکی دارو نمیریزم لامپ یو وی گرفتم
و سومین چیز اون فیلمی که میگید مال مزرعه بود رو میشه اپلود کنید ما هم ببینیم؟
سلام :ممنون بابک جان
اقا نژاد اواتار این دوستمون رو میگی و اینکه تو ایران هست یا نه جون میخوام بخرمش aliaghaei
اساتید در مورد مترونیدازول نظر دادن فقط تجربه من اینه که شب ریختم صبح تمام دیسکسام مردن حالا نمیدونم از مترونیدازول بود یا چیز دیگه چون اکثرا میگن مترو دیسکس رو نمیکشه من خودم گیج شدم نمیدونم از چی بود برای همین الان دیگه الکی دارو نمیریزم لامپ یو وی گرفتم
و سومین چیز اون فیلمی که میگید مال مزرعه بود رو میشه اپلود کنید ما هم ببینیم؟
آقا نیما دست رو چه نژادی هم گذاشتی!!! این Wild brown هست و اینجا نیست البته ظاهرا تو نمایشگاه اصفهان یک دیسکاس وحشی به نمایش گذاشته شده بوده ظاهرا ولی شکل و شمایل جالبی نداشته
دوستان به نظر شما ذغال اکتیو نیاز هست که توی تاپ فیلترم قرار بدم یا نه ؟؟
به نظمن نه لازم ذغال بیشتر برای جذب دارو از تانک استفاده میشه و بهتره نذاری
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.