سلام خدمت دوستان عزیز و با تجربه
چند وقت پیش رفته بودم نواب و مغازه آقای.......... بودم
طی صحبت هایی که با هم داشتیم ایشون گفتن که هر سه ماه یا 4 ماه یک بار باید توی تانک دیسکس از مترونیدازول استفاده کرد.........
آیا این حرف درسته؟
حتی قید کرد اگه ماهی مریض هم نداشته باشی این کارو انجام بده............![]()
با سلام خدمت شما
دوست عزيز شما وقتي ماهي مشكلي نداره براي چي اصلا دارو بزني ؟؟؟
شما وقتي سرما نخوردي الكي ميري پنسيلين بزني يا داروهاي ديگه استفاده كني؟؟
همونطور كه ميدونيد داروهايي از قبيل آموكسي سيلين - تترا سايكلين - سيپروفلوكساسين - مترونيدازول و... ماهي رو ضعيف ميكنه و در دراز مدت باعث مرگ ماهي ميشه.
شما اگر دارو بي مورد استفاده كنيد شايد همون موقع مشكلي پيش نياد براي ماهي اما بعدا كه ماهي به بيماري مثل انگل روده دچار بشه اون موقع ديگه داروي مورد نظر (مترونيدازول) كمتر اثر ميزاره و اينجاست كه دچار مشكل ميشيد و براي حل مشكل بايد به داروهايي مثل فلاجلول و... رو بياريد
همین دیگه منم از همین تعجب کردم ................جالب بود در کل
آقا بابک دقیق زدی توخال..........................به خود شخص هم اشاره کردی
اتفاقا توي همون فيلم مورد نظر هم اون طرف مزرعه دار ميگه تا ماهي مشكلي نداشته باشه من از دارويي استفاده نميكنم...حتي اشاره ميكنه به فرمالين و ميگه من حتي از فرمالين استفاده نميكنم و ميگه حتي از آنتي بادي ( پادتن) هم استفاده نميكنم
حالا پادتن چيست :
نوعی پروتئین که در دستگاه ایمنی، در پاسخ به حضور پادگن(آنتی*ژن) خاصی، تولید می*شود و در خون به گردش درمی*آید یا در محل تولید تا به پادگن(آنتی*ژن) (معمولاً اجسام بیگانه همچون باکتری و ویروس ولی گاه حتی بافت طبیعی بدن یا یک ماده غذایی) حمله*ور شود و آن*را بی*زیان سازد . هر پادتن(آنتی*بادی) یک پادگن (آنتی*ژن) ویژه را هدف خود تشخیص می*دهد
ايشون داره دقيقا برعكس حرف هاي اون فيلم صحبت ميكنه كه به نظر من اين نشان دهنده اينه كه از روي عمد اين حرفها زده شده
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)