سلام مجدد
دوستان یه سوال دیگه داشتم ممنون میشم جواب بدید
منقار ملنگوی من یکمی رنگش پریده و صاف و یکدست و خوش رنگ نیست و کمرنگم شده
دلیلش چی میتونه باشه؟؟سنشم همونطور که خودتون گفتید 7 / 8 ماهشه
سلام
تغییرات در رنگ نوک معمولا بر اثر تغییرات فصلی ، حالات روحی ، نوع تغذیه و افزایش سن رخ میده و کاملا هم طبیعه و مشکلی نیست.
برای بهبود رنگ نوک استفاده از کلم بروکلی ، کرفس ، فلفل دلمه ای(هر رنگی که باشه) و هویج رنده شده موثره .
در ضمن آفتاب گرفتن طوطی نقش به سزایی در خوش رنگی و براق بودن نوک داره .(قفس رو به طور کامل زیر نور مستقیم آفتاب قرار ندید و جایی رو انتخاب کنید که قفس هم سایه داشته باشه و هم نور آفتاب رو ، یا به عبارتی نصف - نصف باشه)
موفق باشید
ممنون از پاسخت محمدرضا جان
یه چیز دیگه هم هست که باعث نگران شدنم شده
این ملنگو وقتی کسی اطرافش نیست و تو عالم خودشه پف میکنه و پرهاشو سیخ میکنه و اکثر اوقات چشم چپش بستست
چندبار هم از دور دیدم که وقتی اینطور پرهاش سیخن یه پاشو بالا میگیره
اما وقتی کسی نزدیکش میشه چون هنوز کامل رام نشده پرهاشو به حالت عادی برمیگردونه و میخواد فرار کنه
اشتهاش واسه غذا خوردن خیلی خوبه و میخوره رنگ مدفوعشم سبز و عادیه (یکم آب داره که اونم بخاطر دفع آبه فک میکنم)
دلیل این پف کردنش چیه؟؟
درضمن من تو خونه جایی ندارم که آفتاب بهش برسه به همین دلیل 15 تا 20 دقیقه میبرمش پشت بوم که آفتاب بگیره،مشکلی نداره؟؟از نظر زمانش چی؟؟
وقتیم که تو آفتاب میمونه تحرکش بیشتر میشه و جیغ میزنه!!
سلام این حالت پف کردن و چرت زدن طبیعیه نگران نباشید
درمورد آفتاب هم زمانش خوبه ولی حواستون باشه توی آفتاب مستقیم نگذاریدش و توی آفتاب سایه باشه وگرنه گرما زده میشه و این خیلی خطرناکه
این جابجایی انجام نشه بهتره. توی خونه جایی رو ندارید که کنار پنجره یکم آفتاب یا نور طبیعی باشه؟
با عرض سلام وخسته نباشید خدمت دوستان عزیز.
می خواستم بپرسم از دوستان کسی میدونه وقتی که طوطی میخواد حرف بزنه چه علایم و چه حرکاتی انجام میده؟ (چطوری میشه متوجه شد؟) ممنون میشم اگه فیلمی در این مورد یا از طوطی سبزی که تازه حرف اومده بزارید.
با تشکر.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)