سلام خدمت شما
من میخوام جوجه سرلاکی عروس هلندی بگیرم میخواستم منو راهنمایی کنید
نظر پرنده فروش ها اینه که جوجه سرلاکی عروس بزرگ کردنش خیلی سخته و میمیرن..
ممنون میشم تو این زمینه من رو راهنمایی کنید
Sent from my SM-G900H using پارسی پت mobile app
سلام خدمت شما
من میخوام جوجه سرلاکی عروس هلندی بگیرم میخواستم منو راهنمایی کنید
نظر پرنده فروش ها اینه که جوجه سرلاکی عروس بزرگ کردنش خیلی سخته و میمیرن..
ممنون میشم تو این زمینه من رو راهنمایی کنید
Sent from my SM-G900H using پارسی پت mobile app
سلام ، تشكر
نوشته خودتون كه نيست ؟![]()
خوبه ولي كافي نيست. ظرف غذا، ميوه و ظرف سبزيجات بايد از أنواعش پر باشه . منظور از پُر ، يعني تركيبي از همه. هر كدوم تكه كوچك . ضمنا اگر جوجه رو جداش نكرديد ، ذرت و جوانه گندمي كه قراره از طريق والدين بهش برسه ، براي اين سن ، سنگينه . و فاصله يك روز بين ذرت و جوانه كمه . يك مقدار فأصله زماني رو بيشتر كنيد.
عجيبه كه در تركيبات اين سرلاك شير و انواع قند به كار رفته !! نوع ديگه اي تهيه كنيد . اگزكت مناسبتره . كته ابدار برنج بدون نمك و روغن . درست كنيد. چند عدد بادام رو رنده كنيد طوري كه كاملا له بشه . با دو سه سي سي اب جوش مخلوط كنيد ، يك ربع در اب جوش نگه داريد ، بعد از اون بريزيد توي يك پارچه ، صافي يا چيزي كه بتونيد عصاره اش رو جدا كنيد ( خود بادام داخل عصاره نباشه ) . مقداري از اب كته رو با اين عصاره ( يك سي سي أز هر كدوم ) تركيب كنيد و اين دو سي سي رو به فاصله نيمساعت بهش بديد . ٢-٣بار تا اخر شب تكرار كنيد. كته و عصاره رو در يخچال بزاريد و هر بار از مقداري كه بر ميداريد گرم شده بهش بديد ( داغ نباشه ) تا ٢٤ساعت قابل استفاده است . اگر اسهال ادامه داشت ، بهتره روزانه و تازه تهيه بشه .
تا زماني كه اگزكت خريداري نكرديد از اين غذا كه مهرانه خانم توصيه كردن بهش بديد .
يك سيب پوست كنده ، يك هويج متوسط ابپز ، نصف موز و يك قاشق چايخوري مغز تخمه افتابگردان رو توي مولينكس بريزيد خوب نرم بشه و به اندازه نياز هر وعده اش برداريد از اين خمير و با اب جوش رقيق كنيد ، بهش بديد .يكي دو بار در هفته ، اضافه كردن يك قطره سركه سيب به سرلاك براي ضدعفوني دستگاه گوارش خوبه. اصل خمير رو بدون تركيب با اب ، و با در بسته ،تا يكروز ميتونيد در يخچال نگه داريد . سرلاك رو سريعا تهيه كنيد .
پدرش غذا داد...درست شد مدفوعش...ممنون..چشم[emoji120]
Sent from my LG-H960 using پارسی پت mobile app
سلام وقت بخیر
ببخشید بهترین تغذیه برای دوران پر ریزی چیه ؟
سلام
خیلی خیلی ممنون و یه دنیا سپاسگزارم که پیگیرید!واقعا ارزو میکنم همیشه شاد و موفق باشید که بی منت پاسخ میدید!راجعبه اون حرکات بگم که نه خودش از سرش افتاد!دیگه نازشم میکنم حتی به مدت طولانی بازم اون حرکاتو نمیکنه و اروم برا خودش کیف میکنه!راجع به دمش بگم که من اضن ندیدم این پرنده دم در ییاره!هی در میاره یکم بزرگ میشه بعد یهو مثلا تو قفس شا بال بال میزنه و میفتن!این چهار دونه دمم تازه در اورده!اینم میدونم یکم رشد کنه باز کاری میکنه که بیفته!خیلی حسودیم میشه به عروسایی که دم خوشگل و بلند دارن!
در حال حاضر 11 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 11 مهمان ها)