روز جمعه دامپزشکی هم رفتم مشکل رو مطرح کردم...گفتن فصل جوجه دار شدنشونه ممانعت نکنم...موندم چه کنم نگرانشونم...از یه بنده خدایی هم پرسیدم گفت تخم.گذاشت تخم رو بردارم
Sent from my LG-H960 using پارسی پت mobile app
روز جمعه دامپزشکی هم رفتم مشکل رو مطرح کردم...گفتن فصل جوجه دار شدنشونه ممانعت نکنم...موندم چه کنم نگرانشونم...از یه بنده خدایی هم پرسیدم گفت تخم.گذاشت تخم رو بردارمهمون وقتی که پر جوجه رو کنده بودن جفت گیری کرده بودن....بعد که سواشون کردم نر وماده دائما جیغ و داد میکردن تا اینکه دیروز گذاشتم تحت نظر خودم با جوجه قدم زنی کنن...اما ماده دائما میرفت لونه رو چک میکرد و بعد خوشش نیومد میرفت دنبال جاهایه دیگه میگشت مثل پشت بخاری و....
همون وقتی که پر جوجه رو کنده بودن جفت گیری کرده بودن....بعد که سواشون کردم نر وماده دائما جیغ و داد میکردن تا اینکه دیروز گذاشتم تحت نظر خودم با جوجه قدم زنی کنن...اما ماده دائما میرفت لونه رو چک میکرد و بعد خوشش نیومد میرفت دنبال جاهایه دیگه میگشت مثل پشت بخاری و....
Sent from my LG-H960 using پارسی پت mobile appممانعت نكنيد كه حد و مرزي قائل نيستن ، انقدر تخمگذاري ميكنن تا بلايي سر خودشون بيارن. برداشتن تخم به نفع والدينه ولي درست نيست . لانه بزاريد ، چه ميشه كرد! ولي تقويتش كنيد . برداشتن يا بر نداشتن تخم هم با تصميم گيري خودتون .روز جمعه دامپزشکی هم رفتم مشکل رو مطرح کردم...گفتن فصل جوجه دار شدنشونه ممانعت نکنم...موندم چه کنم نگرانشونم...از یه بنده خدایی هم پرسیدم گفت تخم.گذاشت تخم رو بردارم
حتما تمام تلاشمو روی تغذیش میکنم. بازم ممنون از کمکتونسلام. خواهش میکنم انجام وظیفه بود.خیلی خوشحال شدم که مراجعه کردید دکتر و تشخیص داده شد. عرض دیگه ای نیست جز اینکه مراقب تغذیه اش باشید هم به لحاظ کیفیت و تنوع و هم به لحاظ سن ، باید و نبایدهای تغذیه ای رو در نظر بگیرید که تخمیر در چینه دان رخ نده و منجر به فساد و عفونتهای قارچی ( کاندیدیازیس) نشه.
داروهای تجویز شده هم بسیار خوب انتخاب شده: نیستاتین که برای درمان عفونتهای قارچیه. Ad3e ، مکمل تقویتی، vitacid که ترکیب ویتامین و اسید امینه است .و قطره سیپروفلوکساسین ( سیپلکس) هم که باکتریسید هست و برای درمان عفونتهای گوارشی و اسهال مفیده. امیدوارم زودتر سلامتیشو بدست ییاره.
Sent from my GT-I9500 using پارسی پت mobile app
چیکار کنم[emoji22] [emoji22] [emoji22]
الان prime mineral. وmultivitamin تو اب اشامیدنشون ریختم ...تا لونه رو گذاشتم رفت و تخم گذاشت....چیزه دیگه ای لازمه بهم بگین ممنون میشم
نه ديگه ، خوبه همين . چقدر هم عجله داشت ! شايد تخم پوچ باشه !الان prime mineral. وmultivitamin تو اب اشامیدنشون ریختم ...تا لونه رو گذاشتم رفت و تخم گذاشت....چیزه دیگه ای لازمه بهم بگین ممنون میشم
سلام
بریدگی پای عروس هلندی رو چه جوری میشه درمان کرد ؟
البته بریدگی جزئیه و خون زیادی نیومده.
Sent from my HTC_M9e using پارسی پت mobile app
سلام ، با چي بريده ، عمق بريدگي و كجاي پاش؟ خونريزيش قطع شده،؟ عكسشو بزاريدسلام
بریدگی پای عروس هلندی رو چه جوری میشه درمان کرد ؟
البته بریدگی جزئیه و خون زیادی نیومده.
مچ پاش بریده . خونریزیشم قطع شده زیاد نبوده. نخ بریده داشت با نخ بازی می کرد که بین پاهاش گیر کرد پاش یکم بریده شد.
بتادين رقيق شده بزنيد . دوساعت بعد تميزش كنيد و كمي روغن زيتون يا ويتامين آچشمي بزنيد . زياد چرب نشه چون خونريزي شروع ميشه .مچ پاش بریده . خونریزیشم قطع شده زیاد نبوده. نخ بریده داشت با نخ بازی می کرد که بین پاهاش گیر کرد پاش یکم بریده شد.
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 5 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.