سلام دوستان امروز رفتم یه شقایق گرفتم با یه کرم لوله ای
ببینید شقایق را جای درستی گذاشتم؟
دوستان یه اتفاق جالبی برام افتاد میخواستم اینم کرم لوله ای را توی یه سواخ جا بدم کمی فشارش دادم به خدا یه برق 220 بهم وارد شد به هرکی میگم باورش نمیشه میگه کرم بی آزاره
ولی به خدا دست منو برق گرفت با این که کل سیستم برق آکواریم را از برق کشیده بودم
دیگه ترسیدم ازش همینجوری گذاشتمش رو شن ها جرات ندارم دوباره بهش دست بزنم
برای کاهش no2 هم یه ظرف 250 میل باکتری برایت ول خریدم برای 50 لیتر آب تانک 3 میل ازشو ریختم توی سامپ
راستی تست kh من مورد داشت که 7 نشون میداد امروز دادم تست زدند دیدم 10 هست
نیتریت 0.025 هست
سیکل طی شده ولی نمیدونم این چرا رفته بالا!
نیترات هم بین 5 و 10 هست
میتونم این شقایقو بزارم روی شن های کف؟یا مشکل براش به وجو میاد؟چون به نظرم جاش خوب نیست
این عکس بعد از نیم ساعت از ورود شقایق هست
![]()
سلام:
مبارکه دوست عزیز.شما ترجیحا کاری به شقایق نداشته باش و جابه جاش هم نکن.چون اولا به احتمال زیاد نمیتونی از سنگ جداش کنی و اگر هم بتونی استرس زیادی به شقایق وارد میشه و اسیب میبینه.حتی جابه جایی سایر مرجانها هم زیاد توصیه نمیشه .شقایق شما خودش میتونه جابه جا بشه.الان به نسبت تازه وارد بودن خوب باز شده.
موفق باشی
دوستان فرق بین نیترات و نیترات رو بگن..... و کدوم خوبه و کدوم بده!!!! در حالت ایده ال باید در چه رنجی باشه!!!!!
یه سوال دیگه الان تانک من حدودا 15 روزی هست که راه افتاده....ایا باید موجد زندهی ذره بینی تولید شده باشه که به چشم دیده بشه؟؟؟چون من هرچی نگاه یکنم هیچی توش نیست!!!!واسه آک هم هیچ موجد زنده ای خریداری نکردم تا اموزشی خدمت روبرمو بیام(فردا میرم آموزشی)![]()
دوست عزیز امونیاک و نیتریت ناشی از فضولات و مواد دفعی بدن ماهی ها و تجزیه مواد حاصل میشه که توسط باکتری های داخل سامپ و اکواریوم به نیترات تبدیل میشه و همه ی این ترکیبات مضر هستند ولی نیترات سمیت کمتره و در حد زیر 20 قابل قبوله حتی ماهی ها مقادیر بالاتر و تا 50 رو هم تحمل میکنند اما نیتریت و امونیاک کاملا سمیند و باید میزانشون در اکواریوم صفر بشه که بعد از طی سیکل اولیه اتفاق میافته.
نه موجودی نیست که بخوای ببینی .باکتریهایی که داخل مدیاهای سامپ تکثیر میشن نشونه ی تکمیل شدن فرایند سیکل تانک تست کردن امونیاک و نیتریت هست باید به صفر رسیده باشه و میزان نیترات شما افزایش پیدا کنه.معمولا یک ماهی طول میکشه.
موفق باشی
سلام به همه دوستان
آیا در آب شور ماهی مقاومی هست که قبل از طی شدن سیکل ازت بشه به تانک اضافه کرد ؟
مثلاً در آب شیرین زبرا پیشنهاد میشه ، در فروم نگاه میکردم در توضیحات ماهی دامسل نوشته به خاطر مقاومت بالا برای تانک تازه راه اندازی شده پیشنهاد میشه .
آیا دامسل مناسب این کار هستش؟
در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 5 مهمان ها)