سلام صبحتون بخیر من تو عوارض قرق تتراسایکیلین اسهال رو دیده بودم میخواسم بدونم واسه پرنده هام همون عوارضه چون طوطیم اسهال داره الان مصرف دارو رو ادامه بدم با این حال؟
Sent from my SM-A500H using پارسی پت mobile app
سلام صبحتون بخیر من تو عوارض قرق تتراسایکیلین اسهال رو دیده بودم میخواسم بدونم واسه پرنده هام همون عوارضه چون طوطیم اسهال داره الان مصرف دارو رو ادامه بدم با این حال؟
روز دوم درمان گذشت غذا شاهدانه کتان تخمه هفت تخم و کمی سبزیجات
ایا میتونم برایه رفع مستی عروس هام از کاهو استفاده کنم؟؟؟؟چه مواد غذایی میتونم بهشون بدم که از مستی بیفتن؟؟؟؟
Sent from my LG-H960 using پارسی پت mobile app
اين مشكل رو قبل از شروع درمان هم داشت كه موقت برطرف شد . دارو رو ادامه بديد ولي سبزي و ميوه جات در زمان اسهال داده نشه . شاهدانه هم مثل تخمه ، چرب وسنگينه ، جزو غذاي روزانه عروس نيست . براي مستي يا بعنوان تشويقي مصرف ميشه يا يكي دو بار در هفته به صورت جوانه زده و يا به اندازه نصف قاشق چايخوري. تخمه هم همينطور بعنوان تشويقي و به مقدار كم داده بشه . ليست تغذيه رو لطفا بخونيد .فعلا حذفش كنيد. از همين دانهاي خودش +ارزن وسفيده تخم مرغ بديد. سبزيجات خير و از ميوه ها ، روزي يكبار برش كوچك سيب و موز بديد. هم براي رفع اسهالش خوبه هم مقويه. حتي ميشه سيب رو بصورت ابپز و گرم درست كنيد . به اندازه يك قاشق چايخوري از جوانه گندم و ساير جوانه ها هم هفته اي دو بار تقويتش ميكنه . يكي دو بار هفتگي ، بادام خام رنده شده هم براش مفيده . براي رفع اسهالش هم خوبه. بعد از درمان ، كم كم تغذيه اش رو به روال قبل برگردونيد. اين روشها رو انجام بديد ، اگر اسهالش شدت پيدا كرد يا تا ٢روز ديگه برطرف نشد دارو قطع بشه و اطلاع بديد.
الان ازهم جداشون کردم نر پیشه جوجس و ماده تنها تو قفس مجزا...خیلی خیلی سختم بود اینکار دلشو نداشتم واقعا اما.به خاطر خودشونه چون واقعا دوست ندارم به روند تخم.گذاری ادامه بدن و ضعیف شن طفلی ها اخه از اولم دوست نداشتم به این مرحله برسن[emoji22] [emoji22] [emoji22]
شرمنده من و باز سواله جدید...اولین باره جوجه دارشدم حساسم و ترسو...جوجه کوچولویه ما الان با خاک اره هایه ته لونه ور میره برمیداره با نوکش ...باباشم از دهنش میگیره و یه حالت دعوا کردن داره...طبیعیه ایا؟؟؟
بله چوب های رنده شده هستش که بزرگن...ممنون
در حال حاضر 9 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 9 مهمان ها)