سلام دوستان من میخوام یه جوجه عروس هلندی بگیرم لطفا راهنماییم کنین که چند روزه باشه و مشخصاتش چجوری باید باشه اگه کسی قیمتش هم میدونه لطفا بهم بگه که سرم کلاه نره من میخوام اموزش بدم که حرف بزنه فک کنم ماده ها برای این کار بهترن دوستان لطفا راهنماییم کنین ممنون
Sent from my LG-K520 using پارسی پت mobile app
سلام
از سن دانخور شدن (٢-٢/٥ ماهگي) تهيه كنيد
بايد جنب و جوش و سرحالي سن خودشو داشته باشه. پف كرده و بي اشتها نباشه . چشم ، بيني فاقد ترشحات تورم و قرمزي باشه . جوشهاي ريز پوستي و ، لكه هاي ريز سفيد رنگ يا برجسته ( قارچ پوستي) و هرگونه زخمي اطراف چشم ، رو و كف پاها و داخل دهان نباشه . سينه كاردي نشده باشه . يعني جناغ سينه با گوشت پوشيده باشه .
پنجه ها قوي ، فاقد برامدگي يا كبودي ، ناخنها محكم ، نشستن روي چوب ، أستوار باشه ، مدام پاهاشو بالا نگه نداره يا كف قفس به حالت پف كرده ننشينه ، مدفوعش طبيعي و سفت باشه ( اسهال نباشه)، الوده نبودن مقعد و پرهاي اطرافش.
پرها يكدست ، سالم بدون كچلي ، ريزش ، خارش .
تنفس ، عادي و بدون خس خس يا تنگي نفس . عطسه ، سرفه ، لرزش . اگر هم جوجه زير دوماه هست ، اشتياق به غذا گرفتن رو بايد نشون بده و چينه دان دائماً پُر نباشه .بالاي ٢-٢/٥ماه هم بايد بتونه دانه رو به درستي بخوره و بي ميل نباشه .
سلام
این دو عروس جنسیتشون چیه؟
جلویی دستیه و پرهاش کامله ولی پشتی کمی پرهاش خالیه
جفت میشن؟
باهم باشن یا جداشون کنم؟
در ضمن اون عقبیرو ار فروشگاه خریدم جلویی رو از شخص
Sent from my SM-J700F using پارسی پت mobile app
ممنون دوست عزیز از راهنماییتون تو این سن ایا پرنده پر هم در اورده ؟؟؟واگه از قیمت هاشون هم اطلاع دارین ممنون میشم بهم بگین با تشکر از رسیدگیتون با تشکر
Sent from my LG-K520 using پارسی پت mobile app
میخوام ی فضایی درست کنم تو بالکن ک عروس و کوتوله رو باهم رهاشون کنم برای جفت خوردن جوجه دادن. نور در روزش خوبه.
کسی میتونه راهنمایی کنه با چی و چطوری بسازم.
بالکن فک کنم اندازه فرش ۱۲ متری باشه
Sent from my iPhone using parsipet
![]()
این عکس از عروسی ک تازه خریدم متعستفانه اسهال هم هست
لطفا سن و جنسیتش رو مشخص کنید برام
این دستی نیس و بد گاز میگیره ولی سهال نیس اینم سن و جنسیتش رو برام بگید
در حال حاضر 7 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 7 مهمان ها)