میشه ادرس دقیق بدین یا شماره هاشونو بدین؟
من چند جا خوندم جایه خوکچه هندی باید یه جایه کم سر و صدا باشه تا راحت بخوابه اما خوکچه ی من برعکسه گذاشتم تو اتاق خوابه خودم که کم سرو صدا باشه دیدم تا من اونجا هستم انگار خیالش راحته میخوابه وقتی من میرم از خواب بیدار میشه حالا آوردمش تو حال گذاشتم خونشو راحت میخوابه اشکال نداره؟ جایی که الان هست روبه روی آشپز خانه یه مقدار با در ورودی فاصله داره جاش خوبه؟
سلام
اگر میخوای بذاریش توی حال نباید در مسیر رفت و امد باشه،باید کم رفت و امد ترین قسمت خونه باشه و تا جایی که امکان داره سعی کن از سطح زمین فاصله داشته باشه مثلا روی اپن اشپزخانه البته گوشه ای ترین جای اپن و یا روی میز ناهار خوری باشه تا بتونه همزمان شما ها رو ببینه.
زمانی که روی زمینه نمیتونه درست شما ها رو ببینه و رفت و امد و دیدن پای شما ها باعث ترسش میشه.
اینکه توی اتاق تنها میشه سر و صدا میکنه طبیعیه،با اینکه جای اروم و ساکت رو بیشتر دوست دارن اما باید یکی توی اتاق پیشش باشه تا یه احساس امنیت و ارامش بکنه.
الانم میتونی قفسش رو بذاری توی اتاق و وقتی میخوای بری بیرون اتاق خودش رو با یه حوله یا پارچه ببری بیرون.
بیشتر از نیم ساعت نمیشه بدون قفس بردش بیرون چون ممکنه خرابکاری کنه.
سلام دوستان من چند وقته تصمیم به خرید خوکچه گرفتم واطلاعاتی هم به دست آوردم من تصمیم گرفتم براشون خودم قفس درست کنم ولی نمیدونم چجوری
میشه لطفا راهنمایی کنید؟
جایی که هست زیاد رفت و آمد نیست من روزی 3و4 ساعت میارمش بیرون واسه خودش آزاد میچرخه اما تا 2 ساعت قبلش هیچی نخورده
من نمیتونستم همیشه تو اتاق پیشش بشینم واسه همین آوردمش تو حال که راحت بخوابه مثل اینکه خودشم خوشحال تره چون سوت میزنه یه سره ولی تو اتاق که بود اصلا صداش در نمیومد
این خوکچه ی من آب نمیخوره یعنی حدودا 3 هفته هستش که دارمش فکر کنم 3و4 بار فقط آب خورده اشکال نداره اب نمیخوره؟
سلام دوستان اگه به جای پوشال از خاک اره استفاده بشه واسش بده اخه من چند بار استفاده کردم چون نرمتره احساس میکنم دوس داره
عزیزم من خودم اصلا براش اب نمیذارم اب مورد نیازشو از سبزیجات بدست میاره جاش کاهو و خیار بده
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)