سلام دوستان
چند عکس از رف بزارم .اینا چیه توش سبز شده؟
یه جلبک سبز زده مثل سیانو توش حباب هوا داره.
اینم رف جدید
فکر میکنم انگوری هاش بی حال هستن.کم رنگ شده.نمیدونم چرا؟؟
![]()
سلام دوستان
چند عکس از رف بزارم .اینا چیه توش سبز شده؟
یه جلبک سبز زده مثل سیانو توش حباب هوا داره.
اینم رف جدید
فکر میکنم انگوری هاش بی حال هستن.کم رنگ شده.نمیدونم چرا؟؟
![]()
سلام
بالاخره تونستم خرید کنم.البته تلفات هم داشتم.
جراح گونه سفید.دارت بنفش.ماندارین.
تلفات هم جراح قهوه ای و ستاره ابی
دارت اصلا بیرون نمیاد.
ماندارین خوبه.
جراح هم فقط با سنگا ور میره.
این جراح خوبی هستش؟کسی تجربه ای داشته.
سلام:
دارت ماهی ها جز گونه هایی هستند که مخفیگاهی زیر سنگها برای زندگیشون دارند و موقع ورود هم تا چند روز ناپدید شدنشون طبیعیه بعد خودشون که به محیط عادت کنند بیرون میان . غذاخورکردنشون هم با توجه به اینکه کمی ترسو و محافظه کار هستند در ابتدا ممکنه طول بکشه .
جراح whitecheek به نسبت بقیه ی جراح ها در رده ی سختی متوسطی قرار داره و بیشتر احتمال مرگ این ماهی هم به دلیل سفیدک و بیماری های پوستی به خصوص در موقع ورود و حمل و نقلش هست . از غذاهای گیاهی مثل اسپرولینا و یا کاهو برای غذاخورکردنش استفاده کنید و مولتی ویتامین هم بسیار کمک میکنه . برای تمام ماهی ها در همین سایت صفحه ی مخصوصی وجود داره میتونید مراجعه کنید:http://www.parsipet.ir/thread12173.html
ماندرین ها همیشه در اول به ظاهر خوب هستند اما مشکلشون کمبود غذا در اکواریوم و مرگ در اثر سوتغذیه است و داشتن سنگ زیاد همراه موجودات زنده و علاوه براون رفیجیوم فعال لازمه چون این ماهی به ندرت غذاخور میشه .
موفق باشید
اسپرولینا هم یه نوع جلبکه که تو غذاهای گیاهی به کار میره یا خودش به صورت تکی موجوده تو بازار
کاهو هم یه تکه میبندی به یه تکه سنگ ولش میکنی ته تانک اوایل ممکنه بهش علاقه نشون ندن اما بعد یه مدت به محض ورودش به تانک همرو میخورن قبل رسیدن به کف![]()
بیشتر از یکی 2 ساعت کاهو رو داخل اب نزارید بمونه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)