سلام
یکی از یکی دیگر زیباتر و خوش استیل تر.تبریک میگم فوق العاده اند.اگه امکانش هست به صورت تکی هم ازشون عکس بزارین
خدا براتون اینها را حفظ کنه
سلام
یکی از یکی دیگر زیباتر و خوش استیل تر.تبریک میگم فوق العاده اند.اگه امکانش هست به صورت تکی هم ازشون عکس بزارین
خدا براتون اینها را حفظ کنه
سلام
خیلی زیباست علی آقا ،هم آکواریوم و هم دیسکس های شما
سلام خدمت همه دوستان و اساتید
ایشالا آخر این هفته دو تا مهمون جدید دارم که به تانک اضافه میشه و 2 تا از ماده ها کم میشن ( البته خیلی از بابت ماده ها ناراحتم )
اینم آخرین عکس ها
![]()
علی جون سلام
تانکت خیلی زیباست و کلی باهاش حال کردم ، البته خودت استادی ولی جسارتن ی پیشنهاد دارم و اونم اینکه ، لوله مکش فیلتر سطلی ( خروجی تانک به ورودی فیلترو ) یکم بلندترش کن که فضولات کفو بیشتر بکشه که توی سیفون دردسرت برای خروج فضولات کف راحت تر بشی
در کل صبح اول وقتی کلی شارژ شدم![]()
سلامعلی جون سلام
تانکت خیلی زیباست و کلی باهاش حال کردم ، البته خودت استادی ولی جسارتن ی پیشنهاد دارم و اونم اینکه ، لوله مکش فیلتر سطلی ( خروجی تانک به ورودی فیلترو ) یکم بلندترش کن که فضولات کفو بیشتر بکشه که توی سیفون دردسرت برای خروج فضولات کف راحت تر بشی
در کل صبح اول وقتی کلی شارژ شدم
مرسی فدات شم شما لطف داری
چشم حتما این کارو میکنم مرسی که سر زدی.![]()
سلام علی جان
اقا هر سری نسبت به سری قبل تانکت زیباتر میشه . مهمونای جدید هم مبارکن. زودتر عکس بذار که مشتاق دیدنشون هستیم.
فقط علی جان وقتی عکس میگیری اگه محیط خونه کاملا تاریک باشه و فقط نور تانکت روشن باشه کیفیت عکسات خیلی بهتر میشه.
سلام
مرسی وحید جان
تو عکس گرفتن زیاد حرفه ای نیستیم ببخشید
از اینکه به من لطف داری و سر میزنی خیلی خیلی ممنون
شما به بنده لطف داری
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.