سلام دوستان به نظرتون این طرح خوبه ؟
ممنون میشم که ایراداتش رو بگید تا یه طرح بی نقص بشه![]()
سلام,اگه میخواید از اون طرحی که دوستمون گفت استفاده کنید که اون سوراخها فیتینگ نمیخواد ,چهار تا فیتینگ ۴که البته بستگی به فیتینگش داره در حدود لوله٢.۵میخوره واین جوابگو١٨٠٠٠لیتر اب نیست واگرم باشه حداقل چند سانتی اب بالا میاد تا بتونه خارج بشه
اب مستقیم از اک به رف میره که این میتونه محیط کثیفی را در لابلای گیاهان ایجاد کنه
بنظرمن خونه ای که برای مدیا گذاشتید حذفش کنیدوبه خونه اسکیمر اضافه کنید شما مدیای زیادی هم نمیخوایدخود لایوراکهاوشنها باکتری سازی میکنندشما نهایتا چند کیلو ماتریکس بگیرید
کنار خونه پد هم یک شیشه بزارید که هر وقت خواستید پدهارا بشوریداگه اب اون خونه کثیف شد بتونید راحت عوض کنید وبهتره زیاد خونه پد را بزرگ نگیرید
اگه میشه درباره اون قسمتی که روش نوشتید اورفلور هم توضیح بدهید
سلام واقعا خیلی لطف کردین در مورد شستشوی پد ها من این مشکلو دارم ولی متوجه نمیشم یعنی یه خونه جدا توی سامپ که از جریان سامپ جدا باشه؟
در مورد اون اورفلو قصد دارم یه مخزن شیشه ای درست کنم که پر بیوبال باشه تا اب خروجی از سامپ اول وارد اونجا بشه وبعد وارد سامپ بشه
در مورد چهار عدد خروجی با فیتینگ چهار منظورتون اینه که جواب گوی این حجم نیست؟
ویرایش توسط محمد سعید : 5th February 2015 در ساعت 08:37 AM
سلام
منم موافقم و آب مستقیم وارد رف نباید بشه و یا باید یه تیغه بزاری و داخل رف رو هم پد بزاری
شما یه فیتینگی بگیر که لوله 40 بهش بخوره بعد به اندازه اون سوراخ بزن
سه تا تیغه تو سامپ هم اشتباهه و آب باید از زیر وارد و از بالا خارج بشه تا در پایین سامپ هم آب گردش داشته باشه
اول هم اسکیمرت رو انتخاب کن و بعد سامپ رو بر اساس اون درست کن
یه تیغه گذاشتی برای پدها که آب از زیرش رد بشه بعد 4-5 سانت یه تیغه دیگه بزار که وقتی پدها رو در میاری آبش با خونه دوم مخلوط نشه و آب باید از بالاش رد بشه تو این تیغه
الان شما میخوای کف تانک رو سوراخ بزنی و از داخل براس اورفلو نزاری ؟ اینجوری که برق بره کل آب تانک خالی میشه
فقط یه سوال داشتم در مورد قیمت شیشه بیست میل قیمتی که انجا من دادن متری 205 هزار تومنه خیلی بالا نیست؟
ویرایش توسط محمد سعید : 5th February 2015 در ساعت 09:08 AM
سلام در مورد تیغه های سامپ سه تا تیغه رو برای جریان تند گذاشتم اگر نظرتون اینه که اشتباهه حذفش میکنم
در مورد اسکیمر الان امکان انتخابشرو ندارم مجبورم خونه سامپو بزرگ در نظر بگیرم که بعد ها به مشکل بر نخورم
در مورد اورفلو روی سامپ من سامپ رو سوراخ نمیکنم فقط یه مخزن شیشه ای رو با بیو بال پر میکنم و سر راه وروردی اب به سامپ قرار میدم
باز هم متشکر بسیار لطف کردین
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)