اون مدفوعی که رو تخم در روز 12.14 کردن رو نطفه تاتیر نمیزاره؟
Sent from my MI 5 using Parsipet mobile app
اون مدفوعی که رو تخم در روز 12.14 کردن رو نطفه تاتیر نمیزاره؟
عذرخواهی میکنم. سوال اخر.. الان تخمایه اونارو برداشتم کندلینگ کنم.
یکیش که جوجه توش تکون میخورد! خیلی خوشال شدم.
یکی دیگم لکه بزرگ سیاه عین همون جوجه هه ولی تو تخم چیزی تکون نمیخورد.. و تو دوتا از تخمای دیگه که قبلا پره رگهای خونی بود و تکونم میخوردن، الان دیدم نزدیک به یک سومه تخم سفید بود به طوری که نور عبور میکرد. یعنی چی؟ من 4تخمم نطفه دار بودن رگهای خونی داشتن که تکون میخوردن. اما الان یکیش تکون میخوره که همشم سیاهه یکی دیگش فقط سیاهه تکون نمیخوره دوتا دیگشم نزدیک به یک سومه تخم سفیده زلاله که نور عبور میکنه. البته همونطور که نور عبور میکنه نصفه تخمم سیاه و لکه خونه. میخوام بدونم دلیله اینا چیست؟ و کدوما روند طبیعی دارن. البته عذرخواهم. جواب ندینم حق دارین ولی کسی دیگه سردرنمیاره من مشهدم اینارو رفتم هرجا هیچی ندونستن خودم مشکلا اینارو تا حالا با تحقیق حل کردم و تمام زندگیه من هستن. لطف بزرگی میکنین به سوالام جواب بدین
قفس پایین قفسه جفته مورده نظر که 4تخم گذاشتن و مساعلشونو گفتم حضورتون. الان قفس بالا رو برداشتم و جفته تخم دار مزاحم ندارن. محل قرار گیری قفس چطوره؟
سلام
همه سوالهاتون رو در یک پست بپرسید لطفا
دما رو چک کنید بیشتر از 30 نباشه . رطوبت رو تامین کنید روی بخاری همیشه یک ظرف آب بگذارید
بنظر میرسه فقط یک تخم سالم هست اما بر ندارید و اجازه بدید بازهم بمونن زیر جفت
17 -18 روز بعد از گذاشتن تخمی که جوجه داره . جوجه بدنیا میاد پس تارخ تخم هارو هم باید یادداشت کنید از روز قبل یک حوله مرطوب روی قفس بگذارید تا رطوبت مورد نیاز نامین بشه و جوجه بتونه دنیا بیاد
ممنون از جوابتون یک دنیا تشکر
سلام این بعده 26روز که باز نشد و گفتم توی نور نصف تخم زلال بود نصف سیاه.. ولی وقتی باز کردم بعد 26روز توش جنین بود که تکون میخورد.. که بلافاصله دیگه تکون نخورد.. وای خودمو نمیبخشم گریم گرفت. اخه همه جا گفته بعد 23امکان نداره بازشه. هم اینکه نصف تخم زلال بود نصفش سیاه. الان جوجرو گذاشتم جای نرم کجا بزارمش؟
سلام ، بابت اين اتفاق متاسفم .وقتي والدين تشخيص بدن كه تخم جوجه نميشه يا از لانه بيرون ميندازن و يا ديگه گرمش نميكنن و با اين وجود عجله كرديد. اگر تخم قبل از شكستنش توسط جوجه ، اسيب ببينه يا در شكستن به اون كمك بشه ، متاسفانه از بين ميره . جوجه هنوز فرصت داشته براي تولد و الان ديگه فكر نميكنم زنده باشه. نميدونم كندلينگتون چه روزي بوده ولي از روز ١٦ فقط زرده براي تغذيه جنين باقي ميمونه و از روز ١٧ از مقدار مايع امينيون كاسته ميشه . شايد به همين دليل نتونستيد درست تشخيص بديد و تصور كرديد بي نطفست .علت اينكه ديرتر از موعد متولد شده ، ضعيف بودن جنين ، نگهداري بيش از حد تخم ، رطوبت بالا و دماي پايين بوده .
اگر هنوز نبض داره به لانه منتقلش كنيد و در صورتي كه احتمال اسيب ديدن توسط والدين بود ، جاي گرم و با پوشش نرم نگهش داريد با فاصله ٧٠-٥٠سانت از چراغ مطالعه ، حرارت باعث سوختگي ميشه. فاصله رو رعايت كنيد .از لامپهاي مخصوص طيور هم ميتونيد استفاده كنيد . بخش تغذيه جوجه گوشتي رو بخونيد
در حال حاضر 9 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 9 مهمان ها)