سلام دوستان بنده یه اتاق 3*4 دارم
تعداد 10 جفت انواع طوطی رونگهداری میکنم چون اپارتمان هست خیلی خیلی سر و صدا زیاد شده و میترسم همسایه ها شاکی بشن... میخوام یه بودجه بزارم برای صداگیری اتاق که صدا از دیوار و پنجره ها بیرون نره ممنون میشم کمک کنید ایا کسی تجربه اش رو داشته ؟ هزینه مهم نیست چون جفت ها رو دوست دارم. راضی به فروختنشون نیستم باید این اتاق رو صدا گیری کنم. پیشاپیش ممنون
سلام.... من پراي زير دلشو با دست زدم كنار....... به نظر شما اين ok هست يا مشكل داره؟ البته حال همينجوريش خوبه و كامل فعاليت داره........
Sent from my iPhone using Parsipet
chon ye meghdar hasas shodam mikhastam kolan age chizi nist dige khialam rahat beshe.....سپاس
سلام من وقتي عروس هلندي ماده ام جوجه ميده پس از مدت سي و چند روز يعني يك ماه و خورده جوجه هارو رها مي كنه و ديگه خيلي كم به اونا غذا ميده و به خاطر همين خودم بايد بزرگشون كنم و اهميتش نسبت به جوجه هاش بي اندازه كم ميشه در صورتي كه جوجه ها بايد تا ٤٦ يا ٤٧ روزگي براي غذا خوردن اماده بشن ايا كلا اين طوري ان يا مال من فقط اين طوره؟
سلام ، تشكر
مثل ماده اي كه اماده جفتگيريه و يا قصد تخمگذاري در ظرف دان رو داره!! مورد عجيبيه با اين سن كم ، انقدر اثار بلوغ رو به وضوح نشون ميده ! خيلي درگير اين مسئله نشيد . بحرانيه كه برطرف ميشه . تمامي رفتار حيوانات براي انسانها قابل ترجمه و فهم نيست . چيزهايي در ذهنشون ميگذره كه ما از دركش عاجزيم. اين تاثير تغييرات هورمونيه كه رفته رفته با بزرگتر شدنشون ، اثار متفاوتي نشون ميده . شايد وجود يك همدم كه ميتونه نر يا ماده همسن باشه از تنهايي رهاش كنه . گهگاهي خودتون با دست بهش غذا بديد و نوازش رو خيلي محدود نكنيد كه اين نياز قويتر نشه و احساس تنهايي نكنه. براش اسباب بازي تهيه كنيد و خودتون ساعاتي در روز رو براي بازي كردن ، بهش اختصاص بديد
در حال حاضر 6 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 6 مهمان ها)