سلام یک ماده داشتم که خیلی سرشو عقب میدادو قج قج میکرد منم رفتم پرسیدم گفتن براش ی نر بخرم براش ی نر خریدم و ی هفته ای جدا بودن و نر مستی میکرد و میخوند نر و گزاشتم پیشش الان یک هفتست با هم دعوا میوفتن و گارد میگیرن ماده با نوکش صدای قیچ قیچ در میاره هر از چند گاهی دیدم نر میره سمت ماده ولی ماده میزنه و دورش میکنه آیا این عادیه؟ چقد طول میکشه جفت بخورن آیا جفت میخورن؟
سوال بعدی اینه که چون ماده دستیه از قفس بیرون میارم نر خیلی بی تابی میکنه و شروع میکنه به خوندن چه علتی داره؟
Sent from my HUAWEI MT1-U06 using Parsipet mobile app
سلام من جوجه عروسم الان ٥٠ و تازه دونه خوردن رو شروع كرده دونه كم ميخوره و علاقه اي هم به پوره ميوه ها نشون نميده من واسش ارزن و كتان و تخم قهوه اي وپوره تخم مرغ و هويج ميزارم اما اونقدري دونه نميخوره همش بازي گوشي ميكنه و داخل قفس هم نميمونه سرلاك به عنوان غذاي كمكي بهش ميدادم كه اونم نميخوره من خيلي نگران كم غذا خوردنشم مولتي ويتامين خوبم پيدا نكردم بهش بدم هنوز چيكار كنم اين كم دونه خوردنشو؟؟؟
سلام ، عروس شما توي سني هست كه تمام حواسش معطوف به أطرافه و جذابيتي كه محيط براش داره غذا نداره .و دوست داره بيشتر بازيگوشي كنه تا غذا بخوره . انرژيش مضاعفه و متوجه نيازها و كمبودهاش نميشه چون بازي براش مهمتره . اجازه بديد چندساعتي بيرون از قفس باشه و غذاشو همونجا بهش بديد ًبا ترفند هاي مختلف. از طريق بازي . مثلا يه قسمت از غذا رو در ظروف خودش بزاريد و مابقي رو در ظروف جديد و با حركتشون توجهشو جلب كنيد . شايد اوايلش بترسه و نزديك نشه ولي بالاخره براي كنجكاوي هم كه هست بهشون نوك ميزنه . غذاهايي مثل تخم مرغ و جوانه ها رو كه زودتر فاسد ميشن ، ديرتر به ظرف اضافه كنيد .
اگر هيچكدوم از مكملهايي كه معرفي كردم رو پيدا نكرديد ، "ويتالين " بخريد كه اكثر داروخانه هاي دامپزشكي دارند . هفته اي سه بار با فاصله زماني : يك سوم قاشق چايخوري در نيم ليتر اب حل كنيد و به اندازه ظرف ابخوريش پر كنيد ، ١٠ساعت باشه و بعد اب تعويض بشه و ساده بزاريد . و يا به اندازه يك عدس در ٥٠-٦٠ سي سي اب حل كنيد .
در حال حاضر 7 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 7 مهمان ها)