سلام
من یک عروس هلندی داشتم رنگ گلباقالی ولی بعد از چند وقت رنگش خاکستری شد
علتش چیه؟
عکسش وقتی که خاکستری شد عکس فعلی پروفایل من هست
سلام. ی نر دارم. صبح اکی بود . از قفس اوردمش بیرون نمیدونم چی خورد یکم کر شده.
رفتارش مثال این پرنده هایی هست ک میخوان به بچشون غذا بدن ی حالت استفراغ میکنن غذا رو. اونطوری میکنه. ی ماده هم هست تو خونه. ولی اصلا تاحالا جفت گیری نکردن. روی پام هست هی سعی میکنه بیاره بالا. مدفوعشم اکی هست
ی چیز خمیری کرم رنگ بود. ولی میلرزه. چشممشم میبنده
Sent from my iPhone using parsipet
سلام. شاید نخ یا چیز دیگه ای از روی زمین برداشته. چند مرتبه در روز بهش روغن زیتون بدید و چینه دان رو ماساژ بدید. داخل دهان رو با چراغ نگاه کنید .اگه 2_3ساعت دیگه بهتر نشد ببریدش دکتر .
با سلام
یه 2 جفت عروس من دارم یکی رو 5 ماه پیش خریدم با تخم تخماش خراب شد دیگه پاشو تو لونه نمیزاره از اون موقع نه جفتگیری نه تخم
1 ماهی هست یه جفت عروسم خریدم بازم اینام میترسن از لونه وقتی خریدم 3 تخم داشت ک چون مسیر 4 ساعته با ماشین اومدیم تخما رو برداشتم از لونه اومدن بیرون دیگه الان یک ماه تو لونه نمیرن لونه عوض کردم نمیرن کوزه هم گذاشتم بازم نمیرن نر ماده رام هستند دیروز گرفتمش گذاشتمش تو لونه در رو بستم میخواست بکشه خودشو انقدر ترسید. ترسش بیشترم شد. به نظرتون چیکارشون کنم
سلام
من یک جوجه عروس هلندی تقریبا دان خور خریدم
به خوبی غذا میخورد ولی خیلی در طول روز میخوابد
مشکلی داره یا طبیعی هست؟
با قطره چکان یا سرنگ بدون سوزن. از کنار منقار پایین و اهسته
سلام. فعالیتش چطوره؟ دقیقا چند ماهشه؟خوابیدنش یه مقدار غیر طبیعی نیست ؟ مثلا زیاد پف نمیکنه یا لرزش نداره؟ غذای هضم نشده در مدفوعش نیست ؟ یا استفراغ نداره؟ اسهال؟ علامت سرماخوردگی یا پر بودن چینه دان مشاهده نکردید؟
در حال حاضر 7 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 7 مهمان ها)